Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olivkova

3,5 roku razem i pojawił się ktoś nowy

Polecane posty

Jesteśmy 3,5 roku razem, układa nam się nieźle - jak to w związku, bywa lepiej i gorzej. Staramy się szanować siebie i doprowadzać do kompromisów. Kocham go. Jednak on dużo pracuje a ja czuję się samotna. Nie mieszkamy razem więc to sprawę jeszcze bardziej komplikuje. Kilka tygodni temu na uczelni zauważyłam bardzo intrygującego faceta. Od tygodnia chodzimy i zaglądamy sobie w oczy. Chciałabym go poznać, przejąć inicjatywę i pewnie to zrobię ale obawiam się konsekwencji :( Nie wiem co robić :(

Gość ciemna oj ciemna ja
znam to uczucie i powiem ci że jestem z drugim partnerem i ono znowu się pojawia. po 3.5 roku poprostu sie znacie i nie potraficie siebie niczym zaskoczyć. mieszkanie razem zapedziło by ziązek w jeszcze wiekszą rutyne. kolezanka kiedyś powedziała mi że każdy związek wyglada tak samo i albo docenimy to co mamy albo zawsze bedzie nam po czasie zle

ciemna oj ciemna ja zgadza się, tylko czasami frustruje mnie to, że on nie ma dla mnie czasu, nie ma ochoty na zbliżenie, ale stara mi się to wynagradzać... tylko ta ochota czegoś nowego, świeżego jest taka wielka... :/