Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytjdniaomdndnd

Zmiana szkoly. powiedzcie mi jak to jest

Polecane posty

Gość ytjdniaomdndnd

witam. chodzę do technikum i nie bardzo daje sobie rade z matematyka. chodze na korepetycje ale to nic mi nie daje. technikum jest o profilu kelner. chcialabym przeniesc sie po polroczu do tej samej szkoly tyle ze do zawodowki. jak to jest? czy musialabym zaliczac cale polrocze?

Gość ytjdniaomdndnd
?

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa
hmm do zawodówki ? Jeśli masz zaliczone półrocze to nie ..jeśli jednak nie masz zaliczonego z mateamtyki wyłącznie ..to będziesz zdawać pewnie jakiś egzamin (na poziomie zawodówki ) ale nie lepiej byłoby Ci sie przenieść do ogólniaka ? np wieczorówki ? będziesz miała maturę , bo po zawodówce to cienko , chociaż jeśli podoba Ci sie ten zawód to zostań . ;) też miałam problemy z matmą w technikum , miałam komisa , na nastepny rok poszłam do zawodówki .. ale na praktykach porażka , doszłam do wniosku , że chcę mieć średnie i teraz jestem w zaocznym . W sumie nie ma sie czym chwalić , no ale chcę zdać maturę więc uważam to za najlepsze wyjście w moim przypadku ;)

Gość ytjdniaomdndnd
ja zamierzam isc do zawodowki a po zawodowce do jakiegos uzupelniajacego LO zeby miec mature. a praktyki mialas w szkole czy w jakis zakladach?

Gość aaaaaalecotojest
nie idzie ci z matma, ale zeby od razu zmieniac wszystko i isc do zawodowki?? nie lepiej ostro wziac pasa, nawet jezeli sie nie zda, ale w koncu skoczyc technikum? po zawodowce jest ciezko :( jezeli radzisz sobie z nauka, a jedynie matma zle ci idzie to w ogole czy warto wszystko zaprzepaścić?

Gość ytjdniaomdndnd
z innymi przedmiotami nie jest zle.jezeli chce to potrafie sie nauczyc nawet na 4 czy 5. ale moim problemem jest to, ze poprostu mi sie nie chce..a matematyka mnie przeraza

Gość Ankaaaaaaaaaaaaa
tu nie da się wziąć w garść bo ja też próbowałam wszystkiego .. dosłownie i nic , po prostu jestem z tego przedmiotu chyba niewyuczalna ... no nic nie poradzę , może brakuje mi tam jakiejś klepki w mózgu :P nie wiem ... Praktyki ma się w zakładzie autorko .. przykładowo kelner (pierwsze słyszę o takim zawodzie ew. kucharz ze spec. kelner .. ale może u Ciebie tak jest ) to masz praktyki w jakiejs restauracji lub barze :)

Gość ytjdniaomdndnd
wiem ze w zakldzie ale chodzi mi o to czy gdy przenioslas sie do zawodowki mialas praktyki w zakladzie czy w szkole. bo u mnie w szkole zawodowki akurat maja praktyki w szkole a technika w zakladach;))