Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALTERO

I już kurwa ktoś skasował temat

Polecane posty

ja nic nie mowie. mój znajomy korzysta z odlotów. lepsze to niz typowy burdel, to pewne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przecież
duzo tych panienek to panienki z burdeli. Bo jak inaczej nazwać mieszkanie z 3 pokojami z 3 panienkami?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
:D o mamo panowie też się ogłaszają :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jajcarze:))))
jesteście :D:D:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale creamik jest z poznania
wiec nie pojedzie do warszawy na czyszczenie komina :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ta by była lepsza
no co racja to racja a więc, że nasz cremus ogłosił dziś że z kobietami koniec to specjalnie dla niego - ponętny miś :) http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=48765 cena nie wygórowana, stać creamika? stać! :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Mąkę przesiać do miski, wymieszać ze szczyptą soli, a następnie z roztrzepanym jajkiem. Stopniowo wlewać mleko, ciągle mieszając rózgą, aż ciasto będzie gładkie. Wymieszać z cukinią, startą na tarce o grubych oczkach. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Rozgrzać patelnię z 1 łyżką oliwy z oliwek. Nakładać po łyżce masy i smażyć placuszki z jednej strony na średnio małym ogniu, przez około 2 - 3 minuty. Gdy będą ładnie zrumienione, przewrócić je na drugą stronę i smażyć jeszcze przez około 1 - 2 minuty. Smażyć kolejną partię podobnie jak powyżej. Podawać z sosem pomidorowym lub tzatzikami. Jako samodzielna przekąska lub dodatek do dań głównych.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×