Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frfrrgrgr

dlaczego moje kolezanki potrafia byc szczesliwe a ja nie

Polecane posty

Gość frfrrgrgr

moje zycie to ciagly stes..Moje kolezanki poszly na prywatne studia.uzywaly zycia byly szczesliwe,teraz tez pracuja w sklepach ale rozesmiane,zadbane z facetami na ktorych ja bym nie spojrzala ale szczesliwe.. A ja sie wiecznie musze szarpac.Chciałabym zyc tak jak one ale chyba nie daloby mi to tez szczęścia bo mam taka rodzinę dla ktorej najwaznejsza jest ambicja... Ja poszlam na studia uniwersyteckie na informatyke i ekonometrie(a nie mam umysly scislego:O)meczylam sie strasznie..Teraz pracuje jako opiekun klienta w banku za pieniadze mniejsze niz one maja w sklepie..Stres straszny...ledwo chodze ale za kazdym razem jak chce to rzucić ambocja mi mowi ze cale zycie bede pracowac w sklepie..A tu nabiore doswiadczenia..Mam 24 laata i jestem strzępem nerw.Zazdroszcze im bardzo...Faceta tez nie mam,bo nikogo nie umiem pokochac

Gość frfrrgrgr
ja juz nie wiem czy to ja powinnam sie zmioenic skoro to co robie to ciagly stres i nie nadaje mi szczescia...sama juz nie wiem ale nie jestem szczesliwa...

może powinnaś się czymś zająć czymś co cię zrelaksuje? no i nie wątpię że praca w banku jest stresująca

Mąkę przesiać do miski, wymieszać ze szczyptą soli, a następnie z roztrzepanym jajkiem. Stopniowo wlewać mleko, ciągle mieszając rózgą, aż ciasto będzie gładkie. Wymieszać z cukinią, startą na tarce o grubych oczkach. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Rozgrzać patelnię z 1 łyżką oliwy z oliwek. Nakładać po łyżce masy i smażyć placuszki z jednej strony na średnio małym ogniu, przez około 2 - 3 minuty. Gdy będą ładnie zrumienione, przewrócić je na drugą stronę i smażyć jeszcze przez około 1 - 2 minuty. Smażyć kolejną partię podobnie jak powyżej. Podawać z sosem pomidorowym lub tzatzikami. Jako samodzielna przekąska lub dodatek do dań głównych.

Gość Antak w ogóle
Może w końcu pomyśl o sobie, nie rób czegoś dlatego, że tak powinnaś, nie zwracaj uwagi na to co powiedzą ludzie. Pewnie wszystko co robisz musi być rozsądne i perfekcyjne, faceci których poznajesz - idealni, praca - za marne grosze ale w banku bo co rodzina powie. Może najwyższy czas żyć tak żebyś była szczęśliwa