Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babcia Kiwaczka:D

choroba sieroca?????!!!!

Polecane posty

moja wnusia od pewnego czasu kiwa sie na siedząco jakby miała chorobe sierocą i porusza główka to w góre , to w dół -mała ma 8 miesięcy , uwielbiana i kochana przez wszystkich a przeze mnie to już wogóle :D (mam na jej punkcie bzika-heh-bzika -to mało powiedziane:D :) w każdym razie no nie ma powodów do w/w choroby :( , no i co z takim Kiwaczkiem zrobić-normalne to jest?

up.

ja też jako dziecko miałam chorobę sierocą na skutek odłączenia dziecka od matki ( miałam 2 latka i musiałam być w szpitalu przez 2 tyg.- wtedy matki nie mogły byc tam razem ze swoimi dziecmi ) bardzo płakałam i teskniłam za mamą..to był wiek bardzo silnej symbiozy z matką a mnie od niej odłączono..Lekarki poźniej powiedziały mamie, że cały czas siedziałam przy zgaszonym swietle i kiwałam się..Pozniej całe zycie byłam takim bojazliwym dzieckiem, wrazliwym, czesto plakałam - to był uraz poszpitalny..Przeszło mi dopiero w wieku dojrzewania

ja myślę ,że po prostu tęskni za mną:) , jak są u nas przez sobotę i niedzielę to praktycznie jesteśmy nierozłączne :D bawimy sie , wygłupiamy, śmiejemy sie tyle ,że mnie czasem cała szczeka boli:D a jak wyjeżdżaja do siebie to maluda ma takie smutne oczka:( a przeciez rodzice bawią sie z nią też ( no wiadomo ,że nie tyle co ze mna:0 ale nie jest zaniedbywana). I teraz mi dzwonia ,że od poniedziałku sie kiwa i woła babababababa:(

Gość thaisse80
alez sobie naslodzila:))

no bo :D teraz mam wyrzuty sumienia ,że tak dziecko sobą omotałam:D:D:D. kocham ją jak niewiem co , nie potrafie przejść obok niej obojętnie i sie nie bawić.

powiedzcie ,że to kiwanie to normalny etap rozwoju i takie tam.

powiem wam w sekrecie, ze zamierzam odebrac prawa rodzicielskie jej rodzicom.

to u góry to bezczelny podszyw!!! zamykam temat bo nikt nie odpowiedział na moje główne pytanie a podszywy niech spadają!!!!.

Gość dena
nie martw sie, dziecko w wieku 8 miesiecy nie wiaze słów bababab z babcia, jeszcze tego nie rozumie. Kiwanie to naturalny etap, dziecko rwie sie do przodu a jeszcze nie umie chodzic ani usiasc, wie cprobuje