Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam..............

Jasnobrazowe plamienie 5 dni po stosunku?

Polecane posty

Czy to moga byc pierwsze objawy ciazy (implantacja zarodka)? Na poczatku listopada odstawilam tabletki. 4. grudnia kochalismy sie z partnerem, dzis 5 dni po stosunku dostalam dziwne JEDNORAZOWE jasnobrazowe plamienie. Co to moze oznaczac?

nie wiem jak po tabletkach może być bo nie brałam nigdy ale u mnie właśnie takie było te plamienie implantacyjne, jednego dnia troche brązowego śluzu ;)

Myslicie, ze po tak krotkim czasie, po 5 dniach jest to mozliwe? Kurcze, planowalismy z partnerem dzieci, dlatego odstawilam tabletki, ale zeby juz tak szybko, miesiac po odstawienu???? Myslicie, ze to plamienie, moze byc objawem ciazy?? Nie bylo to plamienie po trochu przez caly dzien, tylko jednorazowo, czulam to bedac w pracy, ze cos jest nie tak, nawet myslalam, ze to okres. Kiedy najlepiej zrobic test???

Gość miiiiaaa
a może poprostu dostaniesz okres?

Gość zalecenie lekarza??
wkręcasz sobie. Po odstawieniu tabsów masz kosmosy z hormonami i lepiej poczekaj z ciążą na unormowanie

Ja nie wmawiam sobie, ze jestem w ciazy, wolalabym nawet z tym jeszcze z pare miesiecy odczekac. Pytam tylko doswiadczonych dziewczyn, czy mogly by to byc ewentualne objawy. Poczekam, zobacze, i tak predzej czy pozniej samo sie wyjasni ;-)