Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lejla83

rozmiar opon - pomocy bo zgłupiałam

Polecane posty

musze kupić nowe zimówki - bo stare sie okazało że są zimowe tylko z nazwy :o i tu pojawia sie problem. wulkanizator poleca mi 175/70/13 a mój facet upiera się zebym kupiła 155/70lub80/13 bo takie są fabrycznie zakładane i takie będą najlepsze. jako baba nie mam pojecia kogo słuchać i co zrobić. zna się ktoś na tym? jakie są Wasze opinie?

mam opla astrę hatchback 1,6 rocznik 1992. jeżdżę przede wszystkim nieodśnieżonymi drogami, w mieście mało

najgorsze jest to że ja planuje na wiosnę kupic nowe auto i te cholerne opony jak kupię małe to mi nie będą potem pasowały do niczego :o a z tamtym juz się pokłóciłam bo przecież nikt się na niczym nie zna tylko on ma zawsze rację :o

chcę kupic skodę fabię. juz rozmawiałam z wulkanizatorem i opony te 175 będą pasowały jak by co

czyli tak czy siak te małe oponki są o tyłek potłuc :o a może kupię 155 ale na 14 a nie na 13? i tak mam 14 w domu to co za różnica, przekładac też musze ;)

wiesz co, musisz sobie wyliczyć ile masz kasy, napewno felgi do nowego auta bedziesz musiala kupic, opony mogą pasować do fabii, ale jak kupisz rozmiar 175/60 14, jesli masz podobny rozmiar letnich opon to pewnie założysz zimowki na te felgi, ale kto wie czy jak kupisz auto to nie bedzie juz miało zimowek. tak wiec dowiedz sie na 100 procent u wulkanizatora,ale dobrego bo niektórzy mogą wciskac kit kobiecie ktora sie nie zna, i pogadaj z chlopakiem, niech dokładnie sprawdzi rozmiary opon. a jak bedziesz kupowac opony kup najtansze

wulkanizator to kolega z którym chodziłam 8 lat do jednej klasy :) juz nie raz z nim różne interesy robiłam i zawsze mi duuużo spuszcza z ceny i dobrze doradza :) dzieki za rady 🌻

Gość dffe
Moim skromnym zdaniem sklepy internetowe są bardzo dobrym miejscem dla szukających opon. Wszystko jest względnie tanie, opony przychodzą szybko, do tego jest dobra obsługa - to znaczy w sklepie www.artmech.pl tak właśnie jest.

Gość bbfxx
Mogę przede wszystkim polecić każdemu komu zależy na tanich oponach zimowych to, aby wszedł do sklepu internetowego http://www.oponypremium.pl. Co jak co, ale naprawdę nie mogę narzekać na ich ceny.