Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kociawnica

Kot nie reaguje...

Polecane posty

Go艣膰 Kociawnica

Hej wczoraj kupilam sobie kotka brytyjskiego niebieskiego z rodowodem.ma 3,5miesiaca.juz ladnie sie zadomowil.Ale jest jeden problem on nie reaguje na nic.na zadne kici kici itd.itp. Chetnie sie bawi ale bardzo bym chciala zeby przybiegl sie przytulic.Jak go nauczyc? czy juz jest za pozno?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
kot przychodzi si臋 przytula膰 jak ON ma na to ochot臋, nie Ty. przyzwyczaj si臋 :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XXXXLLLLL
Mo偶e jest g艂uchy albo jaki艣 niedorozwini臋ty :-o

Udost臋pnij ten post

znasz takie powiedzenie: "psy maj膮 pan贸w, a koty persolnel"? a tak serio to kotki s膮 bardzo niezale偶ne i raczej to one wybieraj膮 czas i miejsce na przytulanie. ale jak ju偶 si臋 zdecyduj膮 to zobaczysz 偶e warto by艂o czeka膰, nikt si臋tak nie przytula jak kiciak :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inteligentna inaczej :)
moj jak nie ma ochoty przyjsc to moge go wo艂ac po imieniu, kici kici, gwizdac, slamlac, krzyczej, nawet nie podniesie glowy z kanapy jak ma ochote to wystarczy ze powiem ciche "e" a on juz u mnie na kolanach a jak on czegos chce to tak wrzeszczy ze cala rodzina na rowne nogi biegnie sprawdzac czego tym razem krolewicz chce :O tak wiec z twoim raczej wszystko ok ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KiziaczekMiziaczek
Kot to nie pies.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DO: inteligentna inaczej :)
Co to znaczy "slamla膰" ? :P hahahah pierwsze s艂ysze takie s艂owo xDD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bravvvissimoo
Hahah kolejna g艂upia kt贸ra my艣la艂a 偶e kot to zabawka kt贸ra b臋dzie robi艂a wszystko na kiwni臋cie palcem :) Moja droga KOT to takie zwierz臋 kt贸re podjedzie do Ciebie tylko wtedy kiedy b臋dzie mia艂o na to ochot臋 i tylko wtedy kiedy uzna 偶e b臋dzie to dla niego dobre.Jest takie powiedzenie czym si臋 r贸偶ni pies od kota mianowicie tym 偶e : Psu dajesz je艣膰,pi膰,dach nad g艂ow膮 wi臋c pies sobie my艣li " Hmm dostaj臋 to wszystko ,On musi by膰 Bogiem" Kot my艣li na odwr贸t "Dostaj臋 to wszystko ? Musz臋 by膰 Bogiem ! i to bez tego "hmm" ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inteligentna inaczej :)
S K A M L A C mialo byc :D ale w sumie do tego slowa tez jakos pewnosci nie mam :O

Udost臋pnij ten post

Mam kocic臋 brytyjsk膮 liliow膮 i je艣li masz pytania odno艣nie rasy daj zna膰. Moja kotka NIE REAGUJE na kici kici. Je艣li kto艣 tak j膮 wo艂a odwraca si臋 i idzie w druga stron臋. Reaguje na imi臋.Poza tym tw贸j kotek jest jeszcze malutki. Moja ch*lera ma ju偶 5 lat. A wiadomo0 - kot to nie jest pies - kapci ci nie przyniesie, aportowa艂 nie b臋dzie (cho膰 s膮 wyj膮tki np maine coony )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mamy czas, maaaaamy czas!
Rozwi膮zanie jest proste - kocia mi臋tka: http://tinyurl.com/akcja-w-tesco Wystarczy, 偶e wetrzesz j膮 w miejsca, kt贸re maj膮 by膰 obiektem zainteresowania kota i gotowe!

Udost臋pnij ten post

Mamy czas, maaaaamy czas! czy widzia艂e艣/艂as kota nafazowanego kocimi臋tk膮? moja mama posadzi艂a to w ogr贸dku, przychodz膮 do tego koty chyba z ca艂ej ulicy - fazuj膮 si臋, tarzaj膮, slini膮 i jeden og贸lnie wielki haj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mamy czas, maaaaamy czas!
Yeah, i o to chodzi siostro! Jedna wielka faza! A na powa偶nie to oczywi艣cie nie mo偶na przesadzi膰!!! Wypr贸bowa膰 najpierw dzia艂anie, u偶ywaj膮c odrobiny, a dopiero p贸藕niej w艂a艣ciwie zadzia艂a膰. Je艣li wysypie si臋 ca艂e opakowanie np. przed domem, to mo偶na zapomnie膰 o spokoju. :>

Udost臋pnij ten post

M贸j reaguje na imi臋 i nawet czasami "dyskutuje" jak si臋 do niego m贸wi. Doskonale wie kiedy robi co艣 藕le ale niestety czynno艣膰 co jaki艣 czas powtarza. Przytula si臋 i daje g艂aska膰 tylko gdy same tego chce co mnie bardzo smuci bo chcia艂am mie膰 kotka przytulank臋 ale c贸偶. koty chodz膮 w艂asnymi 艣cie偶kami i chyba czas si臋 do tego przyzwyczai膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kotej
S K A M L A 膯 to tak jagby mlaska膰

Udost臋pnij ten post