Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbnnbbbnn

Jestem nienormalna - myję podłogę codziennie (czasem dwa razy) - nerwica natręct

Polecane posty

Gość teraz ja wam cos powiem
ja zmywam dopiero jak mi się resztki w zlewie rozkładają :classic_cool: ale czasem jak mi się nie chce to po prostu wietrzę kuchnię :D no i też zmywam jak już nie mam na czym jeść... śmieci jak stoją to przeważnie pies je podsikuje :D

Gość yuuiyyiiuiu
Mój pies też sika (przeważnie w nocy) ale tylko w łazience :D

no mój też właśnie w nocy... ale najgorzej było jak zaszczał nowe kozaki lasockiego :O a ja się w pracy zastanawiałam co tak szczynami śmierdzi :O

Gość to ja mam 3 ogromne worki
to mi kiedys garnek splesnial ze stara zupa i nie dalo sie tego domyc :D I w lodowce mam masakre :o Stare zapleśniale jedzenie, smierdzi na kilometr jak sie otworzy i nie myta byla od nowosci czyli od 2 lat :o Podmidory az zielone ale serkiem pleśniowym nie pogardzę :D

Gość nbnnbbbnn
"nie myję podłogi nawet miesiąc, ogólnie to u mnie się butów nie zdejmuje bo się skarpetki pobrudzą do tego mam psa, który czasem lubi sobie coś podsikać no i czasem nawet tydzień tego nie sprzątam serio " Matko :O Ja rozumiem, że ktoś może mieć bałagan ale to jest obrzydliwe... jak możesz oglądać to cały tydzień i nie sprzątnąć? Przecież to śmierdzi :O Kiedyś oglądałam "Perfekcyjną Panią domu", rzecz działa się w Wielkiej Brytani i myślałam, że taki syf jaki te laski pokazywały w telewizji jest rzadkością... Jedna z nich nie umyła kibla przez 4 lata. Nie muszę mówić, jak wyglądał... I te brudne, ohydne wykładziny w całym domu... ble.

jest na to jeden sposób: po prostu nie patrzę ;)

Moj pies na szczescie nie zalatwia sie w domu. Raz mu sie zdarzylo jak bylam w pracy i mial sraczke, taka rzadką :o zesral mi calutki pokoj, jak weszlam to od razu polecialam do lazienki wymiotowac, tak jebalo :o ale przetarlam to tylko i wsiaknelo to w panele i sa brazowe plamy ale juz nie smierdzi :) Poza tym kiedys sie zatrulam i caly tydzien wymiotowalam i wiaderko z moimi wymiocinami przez tydzien lezalo kolo lozka bo nie chcialo mi sie za kazdym razem gonic do kibla :classic_cool:

Gość nio tak mam podobnie
odkad mam dziecko to myje codziennie, maly lubi sie turlac po podlodze itp :P pilnuje czystosci, ale raczej w granicy rozsadku :)

:D:D:D:D pamiętam jeszcze kiedyś, jak pojechałam w weekend do szkoły, zdejmuję płaszcz a tam caaaały rękaw żółty i śmierdzi.... mój piesek najwidoczniej odlał się na suszarkę z praniem, no i właśnie na tą bluzę. A ja musiałam cały dzień w płaszczu zimowym siedzieć bo wstyd :O

Gość ol bjorn delikatet raritet
Dobrze zwiastuje to dla Waszych mężów i dzieci!

mój chłopak jak czasem leży na kanapie to się śmieje i mówi że coś szczochami je.bie :D i tyle :)

ale powiem Ci ze psa masz glupiego ze tak leje na wszystko :p Moj tylko jak jest chory czy cos zalatwi sie na podloge ale po tym ucieka i boi sie ze go ochrzanie i lezy caly dzien pod stolem i nawet nie wyjdzie

Gość balowa dama
ale syfiary a fuj :-0 jak wam nie wstyd jak ktos przyjdzie?

on se znaczy teren :classic_cool: ma już 10 lat :P

Gość nbnnbbbnn
Jak ktoś do was przyjdzie (bez zapowiedzi) to co wtedy?

nikogo nie zapraszam do siebie 🖐️

Gość nio tak mam podobnie
matko, ja mam psa i ani raz nie nabrudzil w domu, nawet jak byl szczeniakiem, wyprowadzalam ja wtedy nawet po 10 razy w nocy, jak byla w ciazy to tez, ale ani raz w domu, w ogole kolo domu, w ogrodzie nie ma ani jednej kupy psiej itp, bo sie nauczyla jak chodzila na smyczy sikac dalej od domu, pamietam jak w liceum poszlam do kolezanki co mieszkala w kamienicy, boze miala 2 koty i psy tez 2, mowie wam tak smierdzialo, wszedzie siki tylko nie w kuwecie, koty na stole, zeby postawic herbate reka scierala siersc ze stolu, mialam odruch wymiotny, a ona taka lala byla, a w domu gnoj

Gość ja mialam kiedys totalny przyp
Otóż miałam w domu mega syf (to znaczy w łazience i w kuchni). Mama poszła do pracy, ja wstałam ok 9, w łazience psie siki z nocy, kupa (na szczęście o stałej konsystencji :P) i generalnie mega syf (wszystkie kosmetyki na wierzchu, gacie, ochlapane lustro - melina). Kuchnia też zasyfiona, gary w zlewie, aż się nie mieściły, podłoga brudna, okruchy... Dzwonek do drzwi, zawsze sprawdzam przez wizjer kto idzie ale tego dnia miała przyjść babcia więc z wielkim impetem otworzyłam drzwi (byłam ubrana 'po domowemu' i miałam nieuczesane włosy, poza tym wyglądam na młodszą niż jestem, z makijażem 16, bez chyba 13 :D). Oczom moim ukazał się pan, który sprawdza liczniki (w kuchni i w łazience). Wpuściłam go (mogłam porposić, żeby przyszedł za jakiś czas ale nie pomyślałam). Wszedł do łazienki, mi było mega głupio (dziecko pozostawione przez rodziców pijaków w melinie :D) On zauważył że jestem jakaś "niewyraźna" i powiedział, żebym się nie przejmowała bo on nie takie rzeczy już widział :D Traaageeeediaaaa

Gość napisze jeszcze raz....zz
mam fioła na punkcie czystej podłogi ścieram codziennie a najwieksza satysfakcje mam jak jest mega brudna i woda tez tak ze dna nie widać az mi slinka cieknie...ogólnie obsesja na punkcie zamiatanie i ścierania...;pjak jestem w szkole albbo kosciele itp i tam jest brudna podłoga to mam ochote ja zetrzeć odrazu;d i wkurwiam się gdzie sa sprzataczki.. ogólnie nie umiem nawet ładnie zjeśc tylko zostawiam syf na talerzu , w szafce moge miec bajzel ale podłoga czysta musi byc.!! ps; czym scieracie mopem czy szmatą? bo ja wieksza satysfakcje mam ze szmaty ale ze wzgledu na zły stan moich rąk musiałam przerzucić się na mopa;/ a wy jak??:P

napisze jeszcze raz....zz to Ty też dobra jesteś :D

Gość ja mialam kiedys totalny przyp
Szmatą myję raz, dwa razy w tygodniu a tak to co drugi dzień mopem. Ale tak jak ktoś wcześniej napisał, mopowanie to takie mazanie tylko :P (mop mam taki z frędzlami, nie ten 'płaski') Aha, i jeszcze czasami używam sidoluxu żeby się błyszczała

Gość ta niedobra puupa
U mnie inkasenci od licznikow tez maja przezycia.... Liczniki sa w piwnicy, a u mnie przypomiina ona tureckie wiezienie. Te same klunkry od czaasow II wojny swiatowej jak dom zbudowano, wszedzie pajeczyny tak grube ze az czarne... ood scian tynk platami oodpada i cos dziwnego na nich poroslo... naawet podlogi tam praktyznie nie ma bo beton chyba byl - ale sie jakos dziwnie pokryszyl z piaskiem.... :( Nno i swiatla tez nie ma... Kazdy boi sie wchodzic i ucieka jak najszybciej, tak wiec nawet posprzatanie watpliwe....

Gość fgcvghj
o kurwa, a ja myślałam że mam syf bo myję podłogi i odkurzam tylko raz w tygodniu, gary i naczynia myję zaraz po jedzeniu, ale stoją na suszarce i nie chce mi się ich schować i tak leżą czasem ponad 2 dni :-P, a najgorsze czyste wysuszone i ściągnięte z suszarki pranie, zbieram je do pojemnika z myślą że wieczorem poprasuję, a z tego robi się kilka tygodni.....mój rekord to ponad miesiąc, w końcu czyste pranie w pojemniku zakurzyło się i musiałam je wrzucić do pralki :-D

Gość i jak tam?
sprzątnęłaś już kupę od psa z podłogi?