Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionanamaxa

Szukam przyjaciółki (i może coś więcej...) ze Szczecina

Polecane posty

Gość zaciekawionanamaxa

Hej, jestem 21 letnią atrakcyjną dziewczyną na poziomie. Mam narzeczonego ale jestem ciekawa jak to jest z kobietą być bliżej... Szukam przyjaciółki w wieku ok 18-25 która byłaby chętna na znajomość. Piszcie!

Gość zaciekawionanamaxa
Nie ma żadnych?

Gość Rum-cajs
daj temu facetowi spokój i nie wykorzystuj jego jako parawan , że niby jesteś normalna

Gość zaciekawionanamaxa
Mój facet wie o tym że jestem ciekawa i chcę spróbować :) Szukam przyjaciółki, jeśli wywiąże się między nami bliższa więż to fajnie, jeśli nie to też fajnie. Wiem, że wiele dziewczyn jest ciekawych, ale mogłoby spróbować tylko z atrakcyjną dziewczyną (jeśli same są atrakcyjne) i ja właśnie takiej szukam :)

Gość zaciekawionanamaxa
p.s. A jego bardzo kocham, nie chcę go zostawiać- nie jestem les, może bi, ale on o tym wie. Ja nie szukam narzeczonej, tylko przyjaciółki, może kochanki ;)

Gość sdafsadfsdaljkasjlkfsad
Pierdolnij się w głowę :P I na dodatek suka z mojego Szczecina :P

Gość zaciekawionanamaxa
Wyrażaj się, za co mnie obrażasz ? Skoro nie jesteś zainteresowana to lepiej nic nie pisz...

Jak już to nie jesteś :P

A obrażam Cie bo zasłużyłaś sobie :P

...jesteś zainteresowany miało być!

Gość zaciekawionanamaxa
A niby czym sobie zasłużyłam? Zrobiłam tobie albo komukolwiek innemu krzywdę? To mój narzeczony nie ma do mnie pretensji a ty masz? Nie bądz śmieszny, idz lepiej do kościoła bo już msza wieczorna się zaczęła :D

To że nie toleruje takiego ścierwa jak ty to nie musi zaraz oznaczać że jest to spowodowane moją głęboką wiarom :P Jak byś chciał wiedzieć to do kościoła to ja akurat nie chodzę(ostatni byłem na pogrzebie babci jakieś 5 lat temu) więc nie trafiłaś :P

A zasłużyłaś sobie tym że założyłaś ten temat :P

Gość zaciekawionanamaxa
Masz z tym problem? Bo jakoś nikt poza tobą nie ma.

Gość zaciekawionanamaxa
Aha - po pierwsze nie wiarom a wiarą i chciałabyś a nie chciałbyś. A teraz wracaj do książek bo jedynkę dostaniesz znowu z dyktanda.

To że nikt tu poza mną nie napisał to nie oznacza że tylko mnie to zniesmaczyło :P A uważasz że to jest normalne to co ty chcesz zrobić??

I znowu nie trafiłaś na studiach nie ma jedynek i na mojej uczelni jakoś tak bardzo nie zwracają uwagi na język Polski bo liczy się matma :P A i co nie masz się czego czepić to czepiasz się detali :P

Gość zaciekawionanamaxa
A co w tym nienormalnego? Chyba mało wiesz o życiu jeśli dziwi cię to, że kobieta jest zainteresowana innymi kobietami i ma fantazje o tym jak to jest z kobietą. Każda biseksualistka i homoseksualistka tak ma, i jakoś nikt tego nie uważa za stan niezgodny z normalnością. Opanuj się chłopie, chyba ci seksu trzeba, co?

Gość zaciekawionanamaxa
Naprawdę nie interesuje mnie twoje życie osobiste, tłumaczę ci tylko że skoro mój narzeczony wie o wszystkim i nie ma z tym problemu to tym bardziej ty- obcy dla mnie człowiek- nie masz prawa mi ubliżać. A tak na marginesie- musisz być kosmicznym desperatem skoro jesteś facetem i siedzisz na kafeterii :D

A i naucz się czytać bo napisałem chciał,wiec zapomniałem dopisać "a" więc nie wytykaj mi błędu którego nie było :P No i nie uważa to za normalne :P i ty jesteś nie normalna tak myśląc bo homo i bi nie są normalna :P A ty tylko o tym seksie,weź może jeszcze będziesz chciała z jakimś psem spróbować i będziesz też pisała że to normalne??

No w chuj jestem desperat tak jak i ty zresztą bo tu siedzisz i szukasz kochanki hehe no masakra jakaś :P

Gość zaciekawionanamaxa
Wiesz co, masz zbyt ograniczone horyzonty aby ze mną dyskutować.

Wiesz w seksie między facetem i kobietą nie widzę jakiś zahamowań do urozmaiceń ale w obrębie tylko tej dwójki(no oczywiście bez przesady jakieś) ale seksu tej samej płci nie toleruje i nie wydaje mi się żeby to było ograniczone myślenie. A i chociaż byś podziękował że dzięki mnie temat żyje :P

Gość zaciekawionanamaxa
Powiedz- ale co mnie to interesuje że TY tego nie tolerujesz? To sobie nie toleruj, dla mnie to jest ograniczone myślenie, jesteś jak widać zaściankowy, nienowoczesny i uprzedzony do czegoś co nie robi ci przecież krzywdy. Nie mam za co ci dziękować, gdybym chciała aby temat 'żył' to bym sobie po prostu sama posty ponabijała, ty go tylko zaśmiecasz.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanocojets
Jestem 18-latką ok. 150 km od Szczecina, chętna, niestety nieatrakcyjna :D

Gość zaciekawionanamaxa
Zainteresowana- napisz do mnie jeśli chcesz: kredkikolorowe.89@o2.pl Przecież ja nie zakładam z góry romansów :) Zobaczymy.

A dla mnie to że chcesz się "ruchać" z kobietą jest pedalstwem i nie jest moje takie myślenie spowodowane tym że nie jestem nowoczesny :P Tak jak pisałem w seks nie musi być przy zgaszonym świetle i tak dalej ale pedałów nie toleruje :P No i nie zabronisz mi tu pisać tak jak ja Ci nie nie zabronię :P No i chyba jesteś jednak jebnięta myśląc że będąc nowoczesnym mam tolerować pedalstwo!!Bo co??Bo to teraz takie modne??

Gość zaciekawionanamaxa
Wg ciebie seks kobiety z kobietą to cyt. 'pedalstwo' ? Oj, chyba musisz zerknąć do słownika. Naprawdę studiujesz? O ludzie, jaka uczelnia cię chciała... Ja nie zakładam z góry seksu, może przyjażń, może pocałunki, a może coś więcej. Nie da rady nie znając tej osoby zakładać z góry emocji i uczuć jakimi się daną osobę obdarzy. Zresztą, nie mam chęci ci tego tłumaczyć. To moja sprawa.

Homoseksualizm (z greki homoios = taki sam, równy, i z łac. sexualis = płciowy), inaczej: homoseksualność zaangażowanie psychoemocjonalne i pociąg seksualny do tej samej płci. Jest jedną z orientacji seksualnych obok heteroseksualizmu, czyli popędu do płci przeciwnej oraz biseksualizmu, czyli popędu ukierunkowanego na obie płci. W seksuologii, szczególnie w starszej literaturze, spotykane jest użycie słowa homoseksualizm także w odniesieniu do seksu homoseksualnego. Homoseksualizm = pedalstwo Więc nawet nie będę dziewczynko komentował twojej riposty hehe A wiedzę ze ty studia to pewnie jakaś turystyka,albo inna podpierdółka :P

Gość zaciekawionanamaxa
To co ja studiuję jest moją indywidualną sprawą i nie jest przedmiotem tej dyskusji. Jeśli nie masz nic więcej ciekawego do dodania to żegnam. Masz zbyt ograniczone horyzonty oraz zbyt rynsztokowy język abyś mógł się tutaj wypowiadać, nikomu to nie jest potrzebne.