Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magusia1234

cudze chwalicie...

Polecane posty

Gość magusia1234

ostatnio w tvp widzialam polski serial przyrodniczy "Saga prastarej puszczy" (albo jakos tak podobnie) Podobno za granica wszyscy sie nim zachwycali ze lepszy od produkcji bbc, national geographic, itp Pokazywali go w szwecji na litwie w szanghaju zdobyl jakies nagrody a u nas cicho. Ten serial nagrali dwa lata temu a dopiero teraz widzialam jeden odcinek (podobno ostatni) w naszej telewizji i to przypadkiem jak byl czas na bajke z moim maluszkiem Teraz szperam w internecie bo chce kupic ten serial na dvd bo mojemu maluszkowi sie strasznie podobalo ale oczywiscie nie ma. TVP jakos nie pomyslala ze po sukcesach za granica mozna by bylo wydac to na dvd i niezle na tym zarobic. Jesli ma to ktos zgrane i ma ochote sie tym podzielic to napiszcie tu na forum

bo tvp zwykle puszcza dobre rzeczy w nieżyciowych porach , albo w śrdku nocy albo przed południem .

Gość magusia1234
dzisiaj puszczali tak po 12 Na szczescie widze ze jutro tez bedzie ale niestety nie mam mozliwosci nagrac z tv;(((

Gość magusia1234
caly czas na ekranie zwierzatka Dzis było o sówce i chyba dlatego mojemu malemu tak sie podobalo;)) na telemagazyn.pl napisali ----- "Saga prastarej puszczy" to pierwsza próba stworzenia fabularyzowanego serialu o przyrodzie z właściwą dla fabuły dramaturgią-----

Gość magusia1234
oooo..... tam byly jakies drastyczne sceny??? moje dziecko ma ponad dwa lata zaczelismy ogladac razem a potem poszlam cos ugotowac zagladalam co chwile to nie widzialam nic drastycznego

Gość magusia1234
teraz jak pomysle to ta sowka lapala myszy wroble jakies inne male ptaki no ale bez przesady na tyle dramaturgii to chyba moge pozwolic dwuletniemu dziecku;)))