Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie nijak

CZY JEJ SIĘ PODOBAM...?

Polecane posty

Gość taki sobie nijak

Hej, Wiecie jeste taka sytuacja... od pewnego dłuższego czasu co drugi dzień lub codzieniie jestem w celach firmowych w pewnym urzędzie państwowym i czasami a nawet częściej trafiam na jej zmianę, obsługuje mnie jako klienta... w podobnym wieku do mojego...(mam 22 lata... uśmiecha się do mnie, zagaduje, pyta o różne rzeczy, ostatnio zapytała "co tak wczesnie przyszedłem...żeby mnie zobaczyć"? coś w tym stylu... ale pewnego dnia wieczorem widziałem jak wychodzi ze swoim chłopakiem (tak przypuszczam) i teraz nie wiem, czy jej się podobam i chce mnie poznac, spotkac się? czy poprostu jest miła i to wszystko....? przyznam że mi się podoba, nawet bardzo...

Gość taki sobie nijak
?

daj spokój chłopie, ja tez mam do czynienia z klientami, z niektórymi nawet flirtuję sobie, co nie znaczy że chcę się z nimi umawiać... dziewczyna stara się być miła dla każdego klienta i to wszystko ;)

Gość zezem zezem
w urzedzie jestes petentem a klientem w sklepie

Gość taki sobie nijak
no tak wiem...ale myślę, że jest jakaś chemia...

Gość taki sobie nijak
ale jak czasami czekam w kolejce to z nikim inym nie gada jak ze mną... ehh nie wiem co myśleć...albo sobie coś wyobrażam czego tak naprawde nie ma...

Gość taki sobie nijak
haha nie a Ty? hahaha

Gość taki sobie nijak
i jeszcze z 3 miesiące temu widziałem ją jak szła z chłopakiem... ehh nie wiem... :/

zawsze komuś coś może się wydawać, a potem sytuacja może być niezręczna... co nie znaczy, że w Twoim przypadku tak będzie :) ale jeśli ma chłopaka, to po co chcesz się wpieprzać za przeproszeniem? :P odpuść...

Gość taki sobie nijak
prosze wypowiedzcie się na ten temat... tylko normalne osoby...

Gość taki sobie nijak
wiesz...ja raczej nic w tym kierunku nie zrobie, nie chce sobie spieprzyć opini i dobrego bez kolejek punktu...ehh popriostu chciałbym sie dowiedzieć od innych co myślice na ten temat... czy tylko jest do mnie miła bo taka jej natura i do wszystkih=ch jest miła i do wszystkich się uśmiecha, do wszystkich zagaduje co i jak... ehh nie wiem

Gość taki sobie nijak
a może już nie ma chłopaka i ja jej sie bardzo podobam i próbuje mnie naprowadzic na dobry tor...

Następnym razem po chwili rozmowy powiedz niby w żartach "Szkoda, że masz chłopaka, bo zaprosiłbym Cię na kawę" i zobacz co odpowie. Może zaprzeczy, że ma chłopaka (= chciałaby się spotkać).

Gość taki sobie nijak
no i jesteśmy na Pan Pani :/ wiesz... jakbym o to zapytalo raczej byłbym już tam spalony...

Gość taki sobie nijak
?

Gość taki sobie nijak
myśle myślę i nie wiem co... no ale co myślice o tejk sytuacji co? nie moge jej rozgryżć a na fb nie moge jej znależć profilu

hm, sytuacja jest dobra do tego, by kogoś poznać, to fakt... ale teraz sztuką będzie zrobić to z finezją a nie z grubej rury, bo podejrzewam że dziewczyna nie z tych, co to kiedy ktoś zapyta o numer telefonu zgodzi się go dać z ochotą ;) ale wydaje mi się, że skoro jesteście w podobnym wieku, ona woli rozmawiać z Tobą i Tobie okazywać względy, niż np stojącemu w kolejce, 44 letniemu panu Mietkowi z nieco wystającym brzuszkiem, choć pewnie dla tamtego też jest w pewien sposób miła :) ...ale to tylko moje zdanie...

mam pomysł ;) skoro jak mówisz, codziennie się widujecie, spróbuj dać jej np czekoladę za to, że jest dla Ciebie miła... przyznasz, że to jest jakiś sposób... może będzie Ci się chciała zrewanżować np kawą ;)

Gość taki sobie nijak
ha! włąśnie myślałem nad jakimś prezentem na koniec roku czy coś...

Gość taki sobie nijak
ale co da...nic

Gość taki sobie nijak
no nie wiem... dzieki

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
up