Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość józefina mrówka

NASI FACECI i GOŁE LASKI Z SIECI

Polecane posty

Gość józefina mrówka

Kiedyś bardzo przeżywałam fakt, że mój mężczyzna ogląda czasem gołe laski w sieci. Szalałam z zazdrości. On tłumaczył,że jestem najpiękniejsza i bardzo mnie kocha,a to jest głupi nawyk z młodych lat,że naprawdę stara się to ograniczać i z tym walczyć, bo chce kiedyś założyć normalną rodzinę. Teraz, po 1,5 roku wiem,że robi to dużo rzadziej,ale wciąż zdarzają się takie "epizody"....ale....zaczynam sobie myśleć, że to tylko facet:) powoli przywykam do tej myśli. Każdy facet czasem będzie wchodził na takie stronki i nic na to nie poradzimy. W łóżku jest nam ze sobą ekstra, jestem bardzo atrakcyjną kobietą i on jest o mnie bardzo zazdrosny....Wiem,że niesamowicie mnie kocha,bo to widać. często też bez okazji obsypuje mnie różami itp. Więc chyba nie mam się o co martwić? Co myślicie? Czy któraś z was nie jest zazdrosna, kiedy jej facet wchodzi na takie stronki?

Gość ffffsdfs
każdy facet ogląda czasem gołe baby w necie już tak jest faceci lubią różne kobiety oglądać, co nie znaczy że nie kochają swoich partnerek/żon dlatego warto czasem zmienić fryzurę, ubrac się inaczej niż zwykle itd to troszkę pobudza ich wyobraźnie

Gość mastafan
poogladam ładną laske zwale konia i przytule sie do ciebie wieczorem i powiem ci ze cie kocham , poczujesz sie dowartosciowana a moje podniecenie i napiecie sexualne minie. jarzysz?

Gość co to za gadanie...
mój facet też ogląda, niestety. I w sumie to już też przywykłam do tego, no bo właściwie co miałam zrobić? Urządzać awantury non stop? To by się po prostu lepiej krył... W naszym związku jest ok, nie mam powodów do narzekań, nie jestem zaniedbywana, czuję się kochana. Ale nie zgodzę się z tym, że każdy facet ogląda... Są tacy, którzy tego nie robią. Wmawianie sobie, że to norma, jest... cóż, usprawiedliwianiem faceta na siłę. Dlatego uważam, że jeśli jakiejś kobiecie się nie podoba takie zachowanie - ma do tego prawo. I facet powinien to uszanować.