Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZonaFaraona

Gdzie się podziali - Brzydula, A mi kabel USB?

Polecane posty

Czy nadal tutaj zaglądają? Dawno nie wchodziłam na Kafe, a od kilku dni chodzę po topicach i nie widzę. Pamiętam Psychiczną Kafezdzirę i jeszcze kilka osób, których nick wyleciał mi aktualnie z pamięci... :P

Gość tym razem ----naprawdę
? :O

Gość A mi kabel USB ukradli
­

ZonaFaraona wlasnie zajrzalam;)i od razu temat:P tym razem to znowu ja-kafe wyraznie Tobie szkodzi:O

Widziałam dzisiaj OstrąSiostrę w dyskusjach na temat rękawiczek (?) ale nie wiedziałam, że to Ty. :-)

Gość zapłakana :(
Ja za Nilusiem tęsknię. 😭

Brzydula ty wiesz co u mnie się działo w poniedziałek zapieprzałam 7km z buta do domu bo autem się nie dało jechać takie korki zostawiłam auto w pracy a kumpela skończyła o 15.30 i na 2 w nocy dojechała wszystko stało masakra :O we wtorek i środe nie byłam w pracy nie miałam auta ,autobusy nie kursowały taxi tez nie :O:O w sklepach mało towaru bo drogi nie przejezdne i nie dostarczali towaru w dużych marketach można kupić bochenek chleba na 1 osobę :O:O a na stacji zatankować tylko za 20 funtów :O:O masakra dziś jest odwilż chlapa na całego mam dość tej zimy :O

w poniedziałek ma znowu padać i być ostry mróz muszę zrobić zapas paliwa :O:O:O a jadę autem na święta i biję się,ze wtedy tak dowali śniegu :O:O

angel podaj adres to ci chlebei i buleczki posle:P jak ja nie lubie zimy;o a gdzie sie na swieta wybierasz?W jakie strony?

Do Gdańska heheh jeden bochenek to mi na tydzień starczy hehehe to co się działo to masakra teraz ciągle myślę czy dojadę moje pierwsze święta w PL od kilku lat i chcę dojechać na czas

Brzydula, to jesteś tą Siostrą czy nie? ;-) ja też nie mam w rzeczywistości męża faraona, hehe. Trochę szkoda. No i w końcu brzydka nie jesteś, bo pamiętam miałaś kiedyś zdjęcie w takiej białej sukience i wiem. Muszę częściej zaglądać na kafe w ramach terapii leczącej uzależnienie od Allegro. Tutaj najwyżej zryje mi psychikę, ale budżet aż tak nie ucierpi :P

Gość Facet idealny 1
brzydula fajnie wyglądała w tej fotce na motorze , miała w stopce w niku OstraSiostra