Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzytulana30

czy wasi mezowie przytulaja was przy dzieciach

Polecane posty

Gość nieprzytulana30

bo u nas jest dziwnie niby ok ale moj maz jest taki zasadniczy nie okazuje uczuc nie przytula nie caluje tz przy dziecku a mysle ze to ma wplyw na rozwoj dziecka gdy widzi ze rodzice sie przytulaja. Gdy sie kochamy to jest normalnie ok tylko tak w ciagu dnia nie ma nic zadnych uczuc niewiem moze przesadzam nie wysmiewajcie mnie ale po prostu nie chciala bym by moje dziecko bylo z takiego ozieblego domu jak moj maz ,on nie doswiadczyl tego w domu rodzinnym i chyba nie potrafi a jak jest u was...

Gość mój przytulaa
często,jak wraca z pracy jak wychodzi do pracy i jeszcze pare razy w ciagu dnia

Gość jesli faktycznie cię
moi rodzice sie przytulali a nawet mama przy nas siadała tacie na kolana :D i dawali sobie buziaki ja teraz robie tak samo z moim mężem bo wiem że uczy to dziecko ciepła rodzinnego domu i miłości.

Gość vacia
Dla mnie to by było nie do przyjecia, że chowam sie po kątach z jakimkolwiek kontaktem cielesnym. Przytulenie, pocałowanie to są pozytywne rzeczy i dla mnie idiotyzmem jest ukrywanie sie z tym przed dzieckiem.

Gość my sie przytulamy a synek
kiedy to widzi przybiega i przytula sie do nas :) Ma 21 miesiecy

Gość no coz.................
no to Ty przytul sie do meza, w czym problem?

jasne ze przytula, calujemy sie . Nie raz az na pokaz przed mloda bo wtedy corka robi wielki usmiech i biegnie do nas abysmy sie w koleczku w 3 przytulali:-)

Gość moi rodzice sie przytulaja
i zawsze sie przytulali ;) Nie bylo problemow z okazywaniem uczuc nigdy. Teraz mi tego brakuje, bo moj facet tego nie "praktykuje"...

Gość nieprzytulana30
dzis rozmawialam na ten temat z meze i stwierdzil ze no trzeba zaczac ten temat wiec ja go przytulilam a nasz maluszek ktory ma 10 mies mial taki usmiech ze szok... to faktycznie dziala na dzieci

I bardzo dobrze zrobiłaś że przytuliłaś męża.Facetowi trzeba jasno powiedzieć "chcę byś mnie przytulił" bo oni są z marsa :D A co do tematu mój mąż przytula,pocałuje,obejmie przy każdym -dziecku ,moich rodzicach,teściach,znajomych.Nie ma w nim skrępowania,uwaa że to naturalne.

Gość kolorolowooo
my tez sie tulimy calujemy w granicach rozsadku przy dziecku