Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekeleczka

uwazam ze moje zachowanie woła o pomstę do nieba

Polecane posty

Gość tekeleczka

zauważyłam u siebie coś bardzo dziwnego. nie kupuję swojemu facetowi perfum właściwie to jest mi obojętne w co jest ubrany, może być jak lump. wiecie dlaczego? bo dzięki temu żadna inna go nie zechce

Gość tekeleczka
często każę mu również wysmarowywać się stoltzem i biegać nago po centrum handlowym,w nagrodę zlizuję z niego wszyściutko :classic_cool:

Gość tekeleczka
potrzebuje obiektywnej opini

Gość tekeleczka
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość tekeleczka
22;50 podszyw

Gość tekeleczka
22;50 ORAZ 22;51 TO PODSZYWY. PROSZĘ O OBIKETYWNĄ OPINIĘ

Gość tekeleczka
22:52 podszyw

Gość tekeleczka
ja ogólnie mam problem ze sobą. nie potrafię na to obiektywnie spojrzeć. nie wiem czy to ja przesadzam czy faktycznie mam rację. widuję się z chłopakiem w weekendy, czasami częściej bo mieszkamy od siebie 60km. jak miałam urodziny to obiecał ze przyjedzie ale rozchorował się i nie przyjechał. nie zrozumiałam tego, po prostu obraziłam się i powiedziałam, że takim zachowaniem pokazuje, że ma mnie w dupie

Gość jesli faktycznie cię
a ja ci powiem ze ja zazdrosna o swojego jestem jak cholerka ale lubie jak jest dobrze ubrany i inne mo go zazdroszczą :P

Gość tekeleczka
chciałabym się zmienić ale nie potrafię

Gość tekeleczka
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!