Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fuck Yeah

Rock

Polecane posty

tez czytalam ze ma po polsku spiewac, zdecydowanie podoba mi sie takie promowanie Polski, mam nadzieje ze ta plytka spodoba sie w swiecie, a chyba sa na to duze szanse, bo na pewno beda w gazetach muzycznych pisac o albumie muzyka toola:)

No fajnie, że znowu ktoś będzie promować Polskę. Choć i już teraz jest kilka kapel bardziej znanych za gramanicą :-P Tak się pochwaliłam tym pagan folkiem , to pozwolę i posłuchać http://www.youtube.com/watch?v=lCvQWe3kZ7A Oni za to bardzo lubią nasz kraj, w październiku grali w krakowie, miałam przyjemność.

czas na małe odświeżonko. A ja uwielbiam smętne utwory, takie przepełnione smutkiem, ciszą, refleksyjne. Coś ale doom metal, progresywny rock, post-rock.. czasem i gothic, neoklasyka. O tak.. nie ma nic piękniejszego od spaceru w chłodny, wietrzny dzień, zastanawiając się nad sensem istnienia z muzyką Antimattera, Ef'a, Anathemy, Yyndi Haldy czy innych, podobnych w uszach... mmmm Ale i szybkie, mocniejsze, pełne energii utwory też lubie, w zależności od nastroju i pogody he he.. *plastusiowa co do tego incydentu z SOADEM, to ja ogólnie słyszałem (gdzieś), że fani Slayera to fanatyczni psychole.

Ehh, ale i tak już nikt nie zagra lepiej od Zeppelinów, Doorsów i Hendrixa :D 60ties rulez :D

A żeby Was rozruszać sprowokuję Was do kłótni:classic_cool: Dowód na to, że Dream Theater jest do dupy, i może Russella Allena całować po jądrach :classic_cool:

Gość dominika9983
Ja też jestem zachwycona zespolem Last of the Real :D chłopaki daja radę zwłaszcza w teledysku o którym mowa wyżej!

Gość gość
Spare Bricks i The Wall Pink Floydów po polsku to moim zdaniem hit. Słucham Pink Floydów pasjami od lat, a polskie wydanie ma swój klimat i na pewno wprowadza nowe pokolenie do tej pięknej muzyki. Biorę kilku znajomych ze sobą i idziemy na koncert w Gdańsku, https://www.facebook.com/events/2058040481074657/. Uważam, że cena jest bardzo atrakcyjna, jak za około 3 godziny grania. Zdam też relację po koncercie.