Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fuck Yeah

Rock

Polecane posty

Gość a probowalas fistingu?
a o rimmingu co sadzisz?

Gość bzzzzzzzzzzz
Nie potrzebuję wcale rycerza .. na żadnym białym koniu :P Pociągają mnie metale :D Ale właśnie chodzi mi o to , że mogę sie jemu znudzić i On sobie znajdzie młodą 'metalówę' ,że tak powiem . tym razem to znowu ja - może źle myślę :) raczej na pewno.. dlatego chciałam żeby ktoś mi objaśnił , bo muszę przyznać , że tego najbardziej się boje . Nie wierzę , że taki metal nie jest zdolny do miłości

Dokładnie ''miłość - mało który metal w nia wierzy'' Już mnie znudziło to bycie true, wiecznie wkur* na wszystko, byskatym, przeklinającym dziecieciem szatana, oj nie daj boże powiesz wśród ''swoich'' że spodobał ci się jakiś spokojny rockowy utwór, coś ala klasyka aerosmithów, czy gunsnrosow, na miejscu by cie zasztyletowali, w najlepszym wypadku wyśmiali, metal musi być true kur* i krakać jak reszta khra khara (growlem) Dobrze że już nie jestem metalem. Czuje się wolny.

Gość bzzzzzzzzzzz
tym razem to znowu ja - już pisałam ,że nie chcę żadnych rycerzy :D sikaaam na nich szerokim sikiem ! :P - takich nie ma zacznijmy od tego . Wiem , że dla Was jestem śmieszna , może nawet żałosna ale nigdy nie miałam styczności z tą kulturą ;)

Gość bzzzzzzzzzzz
i co miałeś na myśli pisząc ,że to ja pierwsza powinnam rzucić jego ?:D

Gość bzzzzzzzzzzz
przecież napisałam , że jeszcze nie jestem :P to On zmierza w tym kierunku :D A ja chcę się trochę dowiedzieć bo tak jak napisałam - nie chcę sie obudzić z ręką w nocniku za pare lat :P

Gość autorko zboczona jestes
niezle

Gość bzzzzzzzzzzz
kurde , nie cierpię pisać o sobie :P No normalna, na powodzenie nigdy nie narzekałam , tylko nigdy nie był to metal :D

normalne mlode kobiety nie wyprawiaja takich zboczen jak rimming

Gość bzzzzzzzzzzz
sorry za literówki i składnie zdań mózg już sie zawiesza. :)

albo jak facet sie spuszcza w tylek a potem wam to wyplywa

Gość bzzzzzzzzzzz
jezu przecież to pieszczoty jak każde inne :) to tak jakbyś powiedział , że nienormalnym jest fisting :O Bardziej rzadkie niż nienormalne :D

rimming jest niehigieniczny

Gość Ilu miałaś partnerów?
Seksualnych?

Gość bzzzzzzzzzzz
tym razem znowu ja - mozesz odpowiedzieć na moje pytanie ? :D na poprzedniej stronie albo na tej nie wiem bo mi reklama przysłania to okienko na dole ;) Zakochałeś się ? :D Wybacz ale myślałam , że na kafe siedzą tylko samotni :) - ale pewnie kolejny stereotyp :)

Gość bzzzzzzzzzzz
Fuck - chodziło głównie o facetów :) że albo samotni albo prawiczki :) albo to i to :P no teraz to już nie wiem o co ja pytałam .. no ale nieistotne :D

Gość bzzzzzzzzzzz
No dokładnie tak jak piszesz . ;)

''Hardrock, klasyczny, nu metal, alternatywny, grung.'' Ho ho.. w ogóle bym nie pomyślał.. ''Odsetek normalnych jet znikomy.'' Normalnych czyli? Trudno mi sobie wyobraźić coś pomiędzy zaje**stym ku** a prawikiem. Dziwne stworzenie z tego wyjdzie...

Gość bzzzzzzzzzzz
nie no napisałam , że to kafeteryjny stereotyp :)

Gość bzzzzzzzzzzz
Antimatter - a Ty tutaj nowy ? :D nigdy Cię nie widziałam :D Ty Fuck Yeah też ? :D

Gość bzzzzzzzzzzz
aha ; )

Nie pomyślałbym bo trochę błędnie oceniam ludzi jeśli chodzi o gusta muzyczne, Twoje nie pasują do jakiegoś wampa.. aczkolwiek trash.. no dobra, coś z wampa może i byś miała. Normalni... aaa no tak, to ja jestem prawie normalny, ale to chyba też dobrze