Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaŻoona

:(

Polecane posty

Gość SmutnaŻoona

Kochajcie swych ludzi,rodzine bo tak szybko odchodzą :(

Gość bzzzzzzzzzzz
co się stało ?:(

Gość :(((
chcesz się wyżalić?

Gość SmutnaŻoona
Mama męza ( teściowa ) dziś zmarła :(

Gość SmutnaŻoona
Była w szpitalu,bo się poślizgnela i połamala noge.Miała operacje,jeszcze wczoraj mąż z nią rozmawiał.Była szczęśliwa,że wraca dzis do domu.A kto by pomyślal że poraz ostatni :( Wyniki miała dobre,to był zawał :(

Gość :(((
Mój ojciec zmarł w czerwcu.

Gość SmutnaŻoona
Przywieźli ją do domu,zasłabła,raz drugi i koniec. :( Probowali ją reanimować,ale nic nie dało. :(

Gość xxxx24
a mi niedawno dziadziuś:( a potem ukochany kiciuś:( tak mi ich brakuje:( naprawdę , czasem problemy przysłaniają najważniejsze wartości - MIŁOŚĆ - to się liczy i zdrowie. Tak żałuję słów wypowiedzianych w złości, braku czasu dla bliskich, tylko ta pogoń co dzień. Ale czasu się nie cofnie....

Gość SmutnaŻoona
:(((

Gość SmutnaŻoona
xxx24,współczuje :( Dokładnie,a jeszcze niedanwo bawiła się na naszym weselu.To było 3 miesiące temu ( w Wigilie rocznica ) mieliśmy rodzinnie usiąść i oglądac foty ze ślubu,wesela.A teraz tego nie będzie :( nie chce nam się świąt,zresztą..........po co święta :(

Gość xxxx24
czasem taki niewyobrażalny żal rozdziera człowieka.... DLACZEGO!? :( Ta bezradność, że nie zdążyło się pożegnać z bliską osobą, tyle jeszcze razem można było zrobić, tyle powiedzieć, utulić, a w zamian zostajesz sam ze swoimi myślami, żalem i złością...

Gość bzzzzzzzzzzz
współczuję kochana :( - i kto by pomyślał .. głupie złamanie . Trzymaj się :( 🌼

Gość SmutnaŻoona
Nie doczeka/niedoczekala do naszych dzieci,a jej wnuków. Mam nadzieje,że tam jej już lepiej :( Slavko,no widzisz nie wszystkie tesciowe są be,moja była :( ok

Gość xxxx24
ja Tobie też współczuję:( "śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą" :(

Gość SmutnaŻoona
Bzzz,dziękuje za współczuje. :* Może to głupio teraz zabrzmi,ale fajnie że są tu miłe duszyczki.W zeszłym roku miała juz zawał,w tym roku był pierwszy i ostatni :( Kruche te nasze życie :( xxx24,dokladnie.A nas w pl nie ma,ale jutro jedziemy do pl wczesniej niz zamierzalismy ( normalnie mialo byc 23 wyjazd do pl na swięta )

Gość SmutnaŻoona
xxx4,dziekuje za wspólczucie :*

Gość Slavko i Slavek
:(

Gość Pan Gałganek
Slavek i slavko nie mow tak bo to nie ladnie. Nie zartuje sie z takich reczy, smierc to nie zabawa. Wypluj swoje slowa.Pomysl sobie jaki to bol dla twoje zony by byl.

Wspólczuje Wam:( Ja mam jeszcze gorzej o ile takie rzeczy da się licytować....Rok temu dokładnie w Wigilię zmarł mój teść, luty 2010 moja babcia a wrzesień 2010 MÓJ KOCHANY TATA:( :( :( nawet świąt mi się nie chce wyprawiać,ale robię to dla dzieci...Ach...

Gość SmutnaŻoona
KASIULA N o matko,bardzo ci współczuje :( tyle kochanych osob odeszlo w 2009/2010 roku :(

Gość xxxx24
Ale wiecie co? Trzeba żyć dalej, bo są osoby, dla których my jesteśmy całym światem i trzeba żyć dla nich. Widocznie tak miało być... Przecież nic nie dzieje się bez przyczyny. Spotkamy się kiedyś... Tam w górze...

Gość khjkuhlkhjljil
a mojemu dziś już mężowi, wtedy chłopakowi jak miał 16lat zmarł w święta bożego narodzenia tata, a w sylwestra mama...