Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitelka

Jak zrobić w swojej poczcie,żeby komuś,kto do mnie wysyła maila,od razu

Polecane posty

Gość gitelka

wyskakiwała wiadomość,że,np. "jestem na zwolnieniu,w razie pytań,prosze kierować telefony do tej i tej osoby". Mam pocztę Novel Group Whise. Prosze o pomoc!

Gość kolejna z pytaniem.
Mam pocztę na wp .Mozna zablokowac jednego z kumpli,chcialabym,zeby jego @ wskakiwaly np. w spamy. Facet zawala mi pocztę kretyństwami z sieci ,nie chcę tego badziewia,ale tez wolałabym,zeby o tym nie wiedział;)

a jak dajesz jego wiadomosc do folderu spam,to nadal ci przychodza? niepowinny,powinny wszystkie kolejne tam odrazu ladowac

a jest cos takiego jak odpowiedz automatycznie,wiec moze z tego skorzystaj i uluz sobie odpowiedz jaka chcesz zeby byla odrazu wysylana do nadawcy

Gość kolejna z pytaniem.
Nadal przychodzi i juz naprawdę zaczyna mnie to męczyc,nie rozumiem po co ludzie zajmują się takimi bzdurami:-o,chce oglądac niech ogląda sam,codziennie po kilka @ z linkami.

Gość kolejna z pytaniem.
diana,tylko nie chcę ,żeby o tym wiedział,obawiam się,ze poczuje się urażony,nie chcę tego,znamy się juz trochę czasu,on chyba uważa,ze to bardzo ekscytujące i dobrze się bawi.Rozmawialam z innymi i też dostają od niego te linki,mają dosyc,ale brakuje odwagi,zeby mu coś powiedzieć.

a i chyba tez masz opcje blokwania kontaktow,ale napewno nie wiem,bo korzytam z innej skrzynki

Gość kolejna z pytaniem.
moze spróbuję usunąć kontakt,zauważy? Klasyczne @ pisze z innego adresu,wiec moze spróbuję:D,dziękuję

o to faktycznie masz problem,bo najgorzej jak czlowiek nie chce kogos urazic,ale wiesz co skoro mowisz ze inni tez maja dosc tych bzdur,to moze mu to powiedzcie w prost,poobraza sie troszke i mu przejdzie(a tak nawiasem mowiac to moja tesciowa tez ma takie tendencje i tez mi i mojemu mezowi wysala w cholere tego badziewia,ale my poprostu to odrazu do kosza i juz)

Gość kolejna z pytaniem.
diana próbowałam pokombinować,ale nic blokujacego nie mogę znaleźć,spróbuję poźniej,ale chyba napisze mu w końcu,ze nie ma mi tego przysyłac,najwyzej obrazi się na jakiś czas,trudno. Moja teściowa też wysyłała,pozniej pytała męża czy oglądałam,a on jej szczerze,ze nie,bo nie lubię i od razu takie @ kasuję:D,teraz mam spokój. Ten kumpel od lat mieszka na drugim końcu świata,prowadzi bardzo inetensywne życie wirtualne,chyba nie rozumie,ze ktos moze tego nie lubić;)