Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytrzymam tego !!!

To będą moje 2 najgorsze tygodnie!! czy ono przeżyje czy nie ! :(

Polecane posty

dziewczyno u jakiego lekarza Ty byłaś?? kochana nic sie nie martw wszystko jest w porządku nic Ci nie grozi ja prawie całą ciąże miałam cos na ustach smaruj sie kremami do tego przeznaczonych Boże kochany że jeszcze tacy lekarze chodzą po tej ziemi i lecza brak słów

Gość mama sama w domu...
zdecydowanie zmień gina co za bzdury ci mówi ja miałam opryszczkę koło ust chyba z 3 razy w ciągu całej ciąży a jak trafiłam na porodówkę to z opryszczka mama mówiła tylko bym pamiętała jak się urodzi synek żebym go nie całowała to jak mi dali na brzuch moje maleństwo złapałam za główkę i pocałowałam swoje ręce. Synek jest zdrowym 18 miesięcznym dzieckiem chociaż na porodówce nie było łatwo ale to już nie o tym temat.

Gość LEKARZ MA RACJĘ
Co to za lekarz jeśli powiedziałby że nie stanowi ona zagrożenia?!?!? Wy najwięcej się znacie. To że Waszym dzieciom nic się nie stało, to nie znaczy że tak będzie u wszystkich. Do poczytania nieuki: http://www.bezopryszczki.pl/kategoria-opryszczka-czasie-ciazy.html http://www.bezopryszczki.pl/opryszczka-w-ciazy.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Wyszukiwarka

Gość ja włąśnie chyba
przez opryszczkę na ustach poroniłam :( może to był przypadek, ale w szpitalu gdzie miałam łyżeczkowanie, mówili że u większości będzie dobrze a u innej kobiety nawet głupie przeziębienie zagraża słabej ciąży

Gość jhbgvfcaszxdf
ja też poroniłam przez opryszczkę. Lekarka ma rację dziewczyny. Cieszcie się że Waszym dzieciom nic się nie stało nie każdy ma to szczeście. Moim zdaniem lekarka jest dobra wie co może grozić. Nie zmieniaj jej, a tu na forum zawsze znajdą się mądrzejsi od lekarzy....!

Gość vbm
tego chlopaka tez masz dobrego :O:O:O...nie wiesz czemu raz mówi tat a raz tak?...bo gdybyś byla w ciąży to tylko temu chce sie z tobą zenic...teraz ci gin powiedziała ze niby mozesz poronić to juz nie chce sie zenic,po co jak w razie dziecka nie będzie...