Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony kierowca

Jak baby nie umią jeżdzić zimą to niech nie jeżdżą

Polecane posty

Gość wkurzony kierowca

Jak człowiek jeżdzi codziennie do pracy to go szlag trafia na widok tego co wyprawiają kobiety za kierownicą. Albo wlecze się taka na lewym pasie 20 km /h, albo bezradnie stoi na sliskim, bo ma letnie opony, albo znienacka zmienia pas ruchu. Może lepiej jak jest ciężka zima przesiąść się do tramwaju albo autobusu i nie utrudniać zycia ludziom? :P

Gość kajajakk
a jak kobity jadą 70 km /h lewym pasem, bo zaraz będą skrecac w lewo i jakis kretyn jedzie za nią w takich warynkach pogodowych, trąbi i gaz do dechy,to nóz sie w kieszeni otwiera:( potem włącza wiadomości i słyszy; tragedia na drodze zginęlo dziecko potrącone przez kierowce, zmiażdzony samochod z trójką młodych ludzi w srodku,wpadł w poślizg... tragedia dla rodzin,znajomych, obcych którzy stanełi na drodze piratom drogowym i ich życia juz nikt i nic nie wróci.niewazne ze osierocili dzieci, pozostawili zony... bo sie spieszył!!! bo jakas baba jechała 70 km /h a przeciez mozna szybciej, pewnie ze mozna.

Gość kajajakk
poniosło mnie, ale czasem tez jade 20/h jak pare dni temu zawieje , zamiecie i nic nie widac, a jednemu takiemu sie spieszyło, bo myslał ze wyhamuje, bo auto ma porządne to sobie moze pozwolic.a chłopy tez jezdzą do dupy tylko o tym sie nie mówi, bo jemu wolno.

a żeby tak baby tylko jeździły to byś miał racje, bo ja na przykład trafiam w większości na facetów wleczących się jak flaki z olejem bo mają jakieś nowe fury. Więc na drogach są i baby i chłopy ślamazary więc nie szufladków wszystkich kobiet do jednego schowka bo mnie byś nawet nie dogonił

Gość odpowiem też.......
tak tak a każdy facet to przecież Kubica są drogi gdzie nie da się jeździć więcej jak 40-50 /h ja taką droga dojeżdżam do pracy codziennie i wszyscy tak nią jeżdżą ale zawsze znajdzie się jakiś debil i zawsze jest to facet który wyprzedza cały ciąg samochodów żeby pokazać jakie to cieniasy jadą a on pokaże że zima mu nie straszna właśnie wczoraj coś takiego miało miejsce na drodze szklanka każdy 40/h a tutaj wyskakuje debil i gna a za nie cały kilometr leżał w rowie zasada jest prosta trzeba dostosować prędkość do warunków na drodze i cała filozofia

Gość baba zła
wczoraj w Warszawie to FACET wjechał w grupę ludzi stojących na przystanku bo nie umiał jeździć , mój syn ledwo zdążył odskoczyć , parę lat temu tez facet zabił moją babcię

Mężczyźni jeżdżą tak samo jak kobiety, ale łatwiej na "babę" ponarzeć, niż na osobnika tej samej płci! Mężczyzna zanim będzie przecinał 3 pasy bez kierunku też powinien się zastanowić nad swoim zachowaniem na drodze.

Gość kajajakk
oczywiście te 70 km/h to dotyczy autostrady

Gość baba zła
w sumie jestem gościowi wdzieczna, bo babcia się już nie męczy

Autorze zgadzam się, no fakt,faktem,nie dotyczy to tylko kobiet ale w porażającej większości przypadków tak. Nawet teraz gdy asfalt był praktycznie czarny przez tą odwilż kobieta jechała ok.40km/h i to środkiem jezdni...dopiero użycie klaksonu pomogło...Niestety-fakty faktami-jak ktoś nie umie jeździć po śliskiej nawierzchni to są autobusy i tramwaje....