Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wonder

Jak to własciwie jest z seksem analnym?

Polecane posty

Gość Wonder

Witam, ciekawi mnie czy Wy kobiety tak naprawdę lubicie to? czy robicie to z ciekawości, lub co gorsza z musu bo facet tak chce? Czy jest w tym coś przyjemnego dla obojga? czy osiągacie orgazm przez to?

Gość odpowiem też.......
na pewno jest jakiś procent kobiet które taki rodzaj seksu lubi ale większość robi to tylko i wyłącznie dlatego żeby sprawić przyjemność swojemu facetowi i spełnić jego zachciankę czego osobiście nie popieram bo seks powinien sprawiać obojgu przyjemność a nie tylko jednej ze stron

Gość Wonder
no tak myślałem, bo tak szczerze to kobieta osiąga jakąs satysfakcję czy spełnienie podczas tego?

Gość kajajakk
a jak robisz kobitce minetke to ci fajnie czy niefajnie? i robisz to z musu czy dla niej? bo cos do niej czujesz? i obopólna satysfakcja to pojęcie względne. bo ja minetek nie lubie" otrzymywac" ale sie poswiecam dla męza, który lubi sie tak bawic. natomiastpo kapieli, przy fajnej atmosferze to ja lubie zabawiac sie nim:) bezcenne:)

Gość Dla mnie lipa
Chodź jestem facetem to mnie to nie rajcuje, moja dziewczyna też nie ma na to ochoty. Próbowaliśmy z ciekawości i lipa bo po 1 ją boli, po 2 można uszkodzić zwieracze, 3 to maczanie kija w gównie? Nie wyobrażam sobie po stosunku analnym dać kobiecie pieścić penisa ustami. Dupa jest od srania. Inną sprawą jest, że śmierdzi krypto pedalstwem. Wolę cipkę i rozkoszne usta oraz zwinny język

Gość kajajakk
odpowiedz: tak osiąga. czy każda? nie mam bladego pojęcia.

Gość zapakuj sobie ogóra
w odbyt i poznasz te doznania ..... bedziesz mial odpowiedz na to pytanie zastanawiam sie czy jak sie juz znudzi anal to zacznie sie pchanie fiuta do nosa i ucha bo przeciez zawsze musi byc cos nowego

Gość kajajakk
może nie cos nowego, ale od czsu do czasu cos ciekawego. po 13 latach małzenstwa nie zawsze osiąga sie satysfakcje po 5 minutach pod kocykiem, przy zgaszonym swietle, gdzie tesciowa za scianą a dzieci w pokoju obok.z życia trzeba korzystac jesli sie ma mozliwosci i chęci.

Gość Wonder
Kaju, to wolisz w pupe niż by Ci facet miał minetkę robić? ja tam lubię robić minetkę swojej kobiecie i ona też lubi jak jej robię, więc chyba zależy od upodobań

Gość tak sobie mysle że kazda
dziewczyna faceta , który chce sie w ten sposób kochac powinna zaproponowac .... owszem ale ty mnie a ja ciebie nabyc sztuczny czlonek uzywany przez lesby i jako rewanz w tej przyjemnosci przeleciec analnie swojego faceta jestem pewna, ze natychmiast anal wywietrzal by mu z glowy

Gość Wonder
A jeśli to kobieta jest zainteresowana analem a nie facet?;)

oj, juz sie tak strasznie nie podniecajcie. robicie z igly widly. jesli do seksu z partnerem macie takie podejscie jak "tak sobie mysle.." to gratuluje wyboru!! zenada

Gość Roztropny Julek
Ja tam nie próbuję jeszcze mi się spodoba i zostanę pedałem!

Gość tak sobie mysle że kazda
to byla propozycja dla kobiet , które nie maja na to ochoty, ale robia to bo facet nalega :)

Gość Roztropny Julek
Ja bym tam nie nalegał, przecież zapachy są inne, zawsze to mogą zdarzyć się nieprzyjemne sytuacje które rzuciły by się cieniem na obiekt zainteresowania. Czy wyobrażacie sobie piękną czerwoną róże umaczaną w gównie?

Gość Wonder
a Ty tak robisz ze swoim?:)

Gość Roztropny Julek
Nie nigdy nie robiłem nie robię i nie będę robił!!!

Gość Wonder
pytałem "Tak sobie myślę":)

uważam, ze sex analny jest ok. Ja lubie i nie rozbię tego z przymusu i dla przyjemności faceta.

Gość Wonder
Bipolarna a kto pierwszy to zaproponował i jak to wyglądało?:)

Ja chciałam, zaproponowałam mężowi, spodobało nam się i tak już zostało. Nie widzę w tym nic złego i nieodpowiedniego, nie rozumiem też zgorszenia co niektórych. O szczegółach jednak nie bedę opowiadała, wybaczcie:)

Gość Wonder
ok rozumiemy:) a ten pierwszy raz był palanowany czy tak spontanicznie wyszło? bolało mocno?:(

Gość Wonder
i miałaś jakąś przyjemność za pierwszym razem?

z seksem analnym jest tak że penisa wsadza się do dupy, jest to moim zdaniem dosyć bardzo nie higieniczne, ponieważ dupą się wydala kał. A jeżeli chcecie sobie zrobić z penisa kawałek grubego gówna i krzyczeć że wam jest dobrze to droga wolna. Żegnam

Gość Wonder
to jak się uprzeć to tak samo można powiedziec, że się wkłada tam, gdzie kobieta robi siku i też może być niehigienicznie;) Bipolarna ale coś takiego jak orgazm chyba nie wystepuje co?;)

pomarańczo nazwijmy rzeczy po imieniu- cipa jest zbudowana po to aby mieścić tam penisa, jest to jak najbardziej uwarunkowane fizjologicznie