Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABRAKADABRATOCZARYIMAGIA

xxxxxxxxSAMOTNE MATKI xxxxxxxx

Polecane posty

Czy jest im łatwo w życiu?

Gość lalalaaaaaaaaaa
uwarzam, ze na pewno latwiej niz z facetem;p

Gość bukaa
czy ty masz jakąś obsesję? Już wczoraj założyłaś/eś 2 takie tematy. :o

Gość mjhvffdfd
oj ciezko ciezko

bukaa ale nikt mi nie odpowiedział,po za tym nie wyolbrzymiaj bo to nie było wczoraj, nie wdaje się z tobą w dalsze dyskusje 🖐️

Gość samotna mamita
wiec juz wiesz JEST CIEZKO

Gość ona3003
to zalezy kto może Ci pomóc ja mam wsparcie rodziców i nowego mężczyzny (chociaz widujemy sie raz w tygodniu - odległość- dlatego uwazam sie za samotną matkę) i nie jest tak zle ;)

Gość bagienekk
za robote sie kurwa wezcie, trzeba było dupy nie dawac a teraz nie narzekac

Gość jest super..........
zawsze byłam niezależna, ex mąż był na moim utrzymaniu 7 lat, teraz od 4 jestem z 7-mio letnim w chwili obecnej synkiem, wiadomo, że dla dziecka nie ważn e jaki ojciec, byle by był, ale i tak nie jest pokrzywdzony, jest nam dobrze i wygodnike razem, ale nie odwróciłam się od mężczyzn, chodzę na randki w wolnym czasie, chwalę sobie taki stan rzeczy :)

dodam też, że nikt mi nie pomaga, ani finansowoa, ani w inny sposób, no może poza faktem, że syn kiedy chce może iść do taty, na weekend, czy w ciągu tygodnia, ni8e robię z tym problemu, a ja wtedy mam więcej czasu dla siebie, taki "układ" jest dla mnie wygodny, ale gdybym wiedziała, że u ojca dziecku dzieje się krzywda, to bym z tego "wygodnictwa" zrezygnowała.

Gość bukaa
To było wczoraj i były tam odpowiedzi.

bukaa, ale się upierasz, nic niue wnosisz do tematy, więc może idź poszukaj gdzie indziej sensacji?

Gość samotna mamita
bagienekk---------------widac, ze matka cie nie kochala. gdyby ona dupy nie dala to takiego cwelka na swiecie by nie bylo i bzdur by nie pisal gowno wiedzac o zyciu

Gość dodam ze...
bagienekk tobie juz podziekujemy

Gość jdn vk
faceci robia dzieci na kazdym kroku, ale tacy to sa bohaterzy......spiwerdola i sa super macho, bo po co mi to dziecko skoro se poruchalem i moge isc dalej dzieci robic.... chlopy tu luje bo nie potrafia byc w porzadku ..........to wy sie kurwicie i dzieci robicie a potem spierdalacie jak zwykle jebane tchorzostwo

Gość bagienekk
ja wiem o życiu wiecej jak sie Tobie wydaje, przeszedłem już wszystkie jego zakręty i wiem jedno że zawsze będę tępił nierobów, płaczków , mopsiarzy itp. bo to nieudacznicy życiowi, ktorzy powinni być zutylizowani przy porodzie, moja matka mnie bardzo kochała i dała najważniejsze że nigdy nie zapłakałem i nie zapłaczę nad swoim losem, a bywało różnie i zawsze do przodu teraz jest suuuuper i juz tak zostanie. ZERO LITOŚCI DLA PŁACZKÓW I JE BANYCH NIEROBÓW

Gość do jdn vk
jak suka nie da to pies nie weźmie, faceci góra tak trzymać , zero szacunku dla worków na sperme buhahahaha

Gość wykatrowac takich
a kogo nazywasz płaczkiem i nierobem huju zasmarkany?? sam do roboty zapierdalaj a nie na babskim forum siedzisz jebany kutasie pierdolony

Gość jdn vk
bagienekk-a my sie smiejemy z takich jak Ty bo dobrze jest zyc na koszt panstwa i na koszt takiego jelopa jak TY:D:D ahahaha jak ci zal tez idz baranie . Po hooj sie rpzemeczac jak kasa sama wplynie:D

Gość mimozinka
na szczescie zdanie takich ludzi niedoro\zwinietych jak bagienek gowno mnie interesuje:D

Gość ha ha ha ha ha h
nie musze do roboty zapierdalać bo jałopy robia na mnie ktore nie potrafiły/li się w życiu ustawić hahaha, a na moj koszt nie siedzicie bo w tym kraju podatków nie płacę,. a do tej co pisze ze sama kasa płynie, wiesz róznica miedzy nami jest taka że to co ty dostaniesz z mopsu na miesiac to ja wydaje z żona na sniadanie

Gość ha ha ha ha ha h
do roboty drogie panie bo do nastepnych alimentów nie starczy, no i zimno teraz pod mopsem stac co :) , no ale zawsze mozecie sie ruchnąć z jakims plackiem to pare groszy wiecej hahahaha

Gość mimozinka
taa chcial;bys wydawac...ci co tutaj glosno sapia o tym ze duza maja zwykle maja wielkie gowno. A ja nie chce siedziec na zmywaku tak jak Ty buahahahah. O d\ziwie sie ze masz i dupodajke w domu ktora sie z toba puszcza ...zrobisz jej dziecko i cos peirdolisz? w koncu masz kurwe w domu ktora ci daje buahahaha

Gość AVE MARIA
Tak dobrze ktoś to napisał,że faceci to tacy "bohaterzy" ruchają n aprawo i lewo, robią dzieci i je zostawiają a potem to taka matka jest ta zła

Gość mimozinka
alez twoja zona musi byc biedna, ma tak ograniczonego lebra w mieszkaniu. albo jest z toba dla kasy albo z litosci bo rozumem kurwa to ty nie grzeszysz

Gość mimozinka
zreszta dyskusja z takim zerem jest ponizej mej godnosci ...zegnam farfoclu:D

Gość ha ha ha ha ha h
no masz racje , moja kobieta w sypialni jest dziwką jest niesamowita, kucharka nie jest bo nie musi, a na salonach jest damą, także wiele sie nie pomyliłaś, a dzieci tak bardzo nie robię wystarczy jedno ale za to opływa w miodzik, nie chcę byc nie mily ale myślę, że tyle ile dostajecie z mopsu to ja swojemu dziecku jedną zabaweczke kupuje, ale absolutnie nie jest mi was szkoda, bo nierobów nie żałuję, miałem kiedys takiego nieroba w domku myślała, że się wkręci w luksusy, ha ale byłem czujny dostala kopa w dupe strasznie mocnego, a teraz ha, podobno mieszkania sprząta bo chciało sie być za zachlannym i z jeżdzenia landcruserami spadło sie na mpk , takie życie i zostaje mops o to właśnie było kurwisko

Gość ha ha ha ha ha h
moja żona jest najwspanialsza i najbardziej wartościową osobą na ziemi a ja jestem dla niej najwspanialszym facetem na ziemi, a dla kasy raczej nie jest bo wszystko jest wspolne takze gdyby chciala uciec to polowe ma a byłoby troche tego

Gość ha ha ha ha ha h
no wiedze ze chyba po mops poszłyście bo jakies ochłapy rozdają , ja tez uciekam bo trzeba jechac przypilnowac takich nierobów no ale te moje nieroby o tyle lepsze ze cos robia pozdrawiam i mimo wszystko życzę podwyższenia alimentów i świadczeń, a najlepiej znalezienia pracy