Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antystudentkaa

Nie lubię studentów ze wsi i małych miast , ogólnie wszystkich

Polecane posty

Gość ze wsi
z kolegą to sobie mówić możesz, podejdź sama i to powiedz:)

Gość oprosze1321436
tir do tesco ci przywiezie.. a kierowca tira pod "abrakadabra" i o prosze , jedzenie samo sie stworzylo!

Gość oj takich to ja też
NIE JADAM TAKICH ŚWIŃSTW, chyba bym się porzygała :-O Jetsem wegatarianką, jadam przeważnie w restauracjach.

Gość antystudentkaa
ja rowniez miesa nie jem :) w Macu bylam ostatnio za czasow gimnazjum , a restuaracje omijam - niewiadomo co tam jest :O

Gość ???????????????????
wiecie dziewczyny że jesteście puste, jesteście tak próżne, że nadajecie się tylko do dymania, przecież wy nic nie możecie zaoferować mężczyźnie poza seksem, może traficie na jakiś starszych panów, którzy będą was pukać za kasę

Gość z Poznania
ale dziewczyny kogo chcecie oszukać, przecież wy jesteście za głupie na studia, nawet nie umiecie prowokować, miazga

Gość KamilaXXX
Oprosze to klasyczny przyklad prostaka i parobka:)

Gość oj takich to ja też
antystudentko - zależy w jakich restauracjach :-)

Gość oprosze1321436
Kamila to klasyczny przyklad nieroba i smierdzacego lenia zyjacego na utrzymaniu rodzicow :)

Gość antystudentkaa
Taak bo na studiach liczy sie tylko wiedza ?:D to klasyka , wykuć , brylowac w towarzystwie , pokazac ile ma sie wiedzy a inteligencji za grosz :O

Gość echu echu echu
No proszę... Jak ktoś nie umie przedstawić argumentu - to sięga po osobioste docinki. Pogratulować. :-P

Gość z Poznania
i kto tu mówi o inteligencji :) dziewczyno jesteś pusta jak bęben afrykański, o wiedzy nie mówię bo nie sądzę że ją posiadasz

Gość antystudentkaa
i dodam jeszcze cos ...cos barrrrdzo paskudnego : - ciągle narzekanie , mowie to na przykladzie stolicy : ale smierdzi od tych samochodow ,ale tlok w metrze , w ogole tu pracy nie ma , ale tu drogo

Gość TAAAAAAAAAka
Antystudentko inteligencją to Ty nie grzeszysz!!!!!Bardzo wiele niewykształconych ludzi ze wsi ma więcej w głowie niż TY!!!!!

Gość ghf...
może najpierw przyjrzyjcie sie sobie. O wsiór idzie, jak ona sie ubiera, jak ona mówi, jak ona sie maluje. Generalnie najgorsi są 'krakowianie'. Krakowianie w cudzysłowie bo to migranci którzy żyją w tym mieście dopiero góra jedno pokolenie a już są bardziej miejscy od starszej babci której rodzina mieszka na szewskiej od pięciu pokoleń. A zapytaj taką o lokację Krakowa to nie będzie wiedziała o co chodzi, nie wspomnę o lokacji uczelni bo zwykle te osoby n a studia sie zwyczajnie nie dostają.

Gość ze wsi
antystudentkaa w twoim przypadku na pewno nie wiedza, raczej doskonale opanowana technika ruszania tyłkiem:) jest gwarantem zdawania egzaminów

Gość ja tez nie lubie wiesniakow
A ja torche sie zgadzam ,nie we wszystkim ,ale wiekszosc osob ze wsi ma staroswieckie poglady, zupelnie inny sposob myslenia , nie to ze zly ,ale inny - mi on nie odpowiada. Niech sobie studiują - mnie to nie obchodzi , ja mam swoja grupe znajomych i innych nie potrzebuje :)

Gość z Poznania
hahahah ale ci koleś pocisnął hahah

Gość antystudentkaa
ze wsi - chcesz koniecznie wywolac klotnie ? :) Jesli tak to prosze : wiekszosc mlodych prostytutek i utrzymanek to dziewczyny ze wsi i malych miejscowosci ... co Ty na to ?

Gość a ja nie lubie mieszczuchow
bo sa zalosni i maja lewe rece

Gość KamilaXXX
Oprosze (chyba w niku zamienilas literke 'z' z 'i') nie jestem leniem i nie zyje na utrzymaniu rodzicow ale rowniez studiowalam i wiem ze takie wypowiedzi jakie Ty tu zarzucasz naleza do typowej zdrowej dziolchy ze wsi z sianem na glowie, z czerwonymi polikami i suchymi spierzchnietymi lapami ktora mysli ze wie wszystko i krytykuje kazdego za najmniejszy drobiazg.

Gość nie jesteś najgorsza
pogadajmy o warszawiakach... skoro o krakowianach masz takie pojecie :D

Gość a ja nie lubie mieszczuchow
antystudentko sugerujesz ze nie ma dziwek z miast?

Gość antystudentkaa
nie to ,ze nie ma , są napewno . ale osoby ze wsi sa bardziej podatne na pokusy , latwe pieniadze i chec dorownania innych . Wystarczy poczytac historie na forach - na kafeterii bylo tego sporo .

Gość z Poznania
co ty wciskasz kit, znam panny z miasta z dobrych domów, które mają kasę ale dają dupy na prawo i lewo a myślą, że się dobrze ukrywają, u lasek z miast to już kwitnie dużo wcześniej przed studiami, w gimnazjach czy liceach

Gość nie jesteś najgorsza
przeciez napisała, że WIĘKSZOSĆ to dziewczyny ze wsi... czytac nie umiesz? nie wiesz jaka jest różnica miedzy WIEKSZOSc a WSZYSCY?

Gość oprosze1321436
ty kamilo chyba wszystkie literki w nicku poprzemienialas z " nic nie umie zrobic bo jestem lewa" a twoje wypowiedzi sa typowej szmatki w butkach na obcasach z blond wlosami tapetą 2 kg zazdroszczacej ze niejedna od ciebie jest ladniejsza :) pewnie jestes jakims zakompleksionym pasztetem

Gość ja tez nie lubie wiesniakow
z Poznania - nie pograzaj sie , jak ja chodzilam do liceum mielismy klase prawie pol na pol ... maisto -wies , i kto byl w ciazy z facetami kilka lat starszymi ? Trzy panenki ze wsi :O to tego wiekszosc byla wrogo nastawiona do nas ,dwa obozy ,chamskie ,wulgarne , nie wiem czy tak jest wszedzie ,ale ja sobie wyrobilam zdania na kilka lat ... i poki co go nie zmienie.

Gość oj takich to ja też
A BUTY NA OBCASACH to dla ciebie coś dziwnego wsiurze "oproszę" :-D?

Gość KamilaXXX
Oprosie - sorry Oprosze - pewnie zakladasz tez kilka dlugich welnianych spodnic jedna na druga byle w dupe bylo cieplo :)