Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antystudentkaa

Nie lubię studentów ze wsi i małych miast , ogólnie wszystkich

Polecane posty

Gość kikidee
ANTYSTUDENTKO widac że jestes tępym pustakiem masz jekies uprzedzenia i oceniasz ludzi po wyglądzie.pewnie jesteś brzydka,krzywa i na maxa zakompleksiona dlatego wyżywasz sioę w jedyny sposób jaki możesz tu będąc anonimowa.zazdrościsz dziewczynom ze wsi urody i zaradnoći.może nam trudniej ale mamy więcej w głowach niż ty.tak się składa że pochodze ze wsi i teraz też mieszkam na wsi w mielnie z moim facetem który miał przedemną tysiące pustaków z miasta a pokochal właśnie mnie.wszyscy nasi znajomi także miastowi nabijaja sie z takich nadętych buców jak ty co to niby studiuje.pewnie cały czas masz nadęty ryj i nikt z toba nie gada.tak jestem ze wsi i jestem jedną z najpiękniejszych dziewczyn na świecie studiuje na 2 kierunkach i prowadze własny biznes który przynosi mi 100 tysięcy miesięcznie.są ludzie którzy maja jakieś wartości ale ty do nich nie należysz masz w głowie pełno gówna i odpierdol sie od ludzi ze wsi bo cie znajde i tak ci napierdole że sie nie podniesiesz

Gość oprosze1321436
'oj to ja tez' do was, zakompleksionych mieszczanek wielkich tak mam, wygladacie jak dziwki ' nic nie umiem zrobic bo jestem lewa ' oh widzisz, bynajmniej zaslaniam swoja dupe w podobienstwie do ciebie :D

Gość licealista
to są prowokacje ludzi niespełnionych, którym nic się nie udaje, potrafią tylko krytykować innych, a jak wiadomo to jest domena ludzi słabych, jeśli wy prezentujecie poziom studentek to marna czeka nas przszłość

Gość oj takich to ja też
kikidee - twó,j facet miał przed tobą TYSIĄCE innych? No to rzeczywiście, masz się czym szczycić :-D

tak, wsiury, które nie integrują się. samo zło. biedaki, które gnieżdżą się w małych mieszkankach. och. integracja z tak zakutymi łbami jakie tutaj się wypowiadają jest z założenia niemożliwa. jeździcie po przejezdnych, jednak to wy w większości siedzicie na garnuszku u mamusi i zapewne długi jeszcze czas na nim pozostanie. Wygodnie, prawda? Państwowa edukacja to dobro dla wszystkich Polaków spełniających pewne wymogi (choć niestety coraz niższe). A to, że większość uczelni wyższych znajduje się w dużych miastach - wasz pech? a tak btw. przypuszczam, że rodziny wielu z was osiadły na stałe w miastach max kilka pokoleń wstecz :)

Gość nie lubie wiesniakow i ja
:O

Gość antystudentkaa
kikidee - poprawilas mi humor na caly dzien :D takich bzdur dawno nie czytalam :D wpadłas jak sliwka w kompot ,wyszly z Ciebie najgorsze cechy charakteru ! : - zawiść - żądza pieniądza - 100 tys miesiecznie hm rozumiem ,ze jestes jedną z najbogatszych polek ?:) - to Ty oceniasz po kilku zdaniach , ja mowie o zjawisku - a nie o wszystkich studentach ze wsi ,ale wiekszosci - jesli nie rozumiesz tej subtelnej roznicy to nie wiem jak skonczylas te studia - '' jestem jedną z najpiękniejszych dziewczyn na świecie'' a jaka skromna :D ''odpie**ol sie od ludzi ze wsi bo cie znajde i tak ci napie**ole że sie nie podniesiesz'' Ja nikogo tu nie obrazam ,ty wyzywasz mnie od gówien i chcesz mi napierdolic ... gratluluje kultury .

Gość z Poznania
jem kupy

Gość juz widze zaczynaja sie grozby
widlami:D:D:D

Gość antystudentkaa
oo a tego ,ze twoj facet mial tysiace pustakow nie zauwazylam :) rowniez gratuluje :)

Gość KamilaXXX
Chyba mialas na mysli 'w przeciwienstwie do ciebie' parobku:) Idz lepiej moze na kanapke z tucznikiem bo chyba jestes glodna ze taka zla:)

Gość oj takich to ja też
bo jak to powiedział ktoś mądry: "CZŁOWIEK MOŻE WYJŚĆ ZE WSI, ALE WIEŚ Z CZŁOWIEKA NIGDY"!

Gość antystudentkaa
a teraz na poważnie. poprostu żal mi tego że wy na wsi nie trujecie się spalinami. mam dość życia w mieście, wszyscy siedzą u mamy i taty, nikt nie umie się sam utrzymać bo do roboty nie ma kogo wysłać. jak wyjdę na dwór bez szalika mam zapalenie płuc. przepraszam że tak na was naskoczyłam. jestem skończoną kretynką

Gość antystudentkaa
podszyw .

Gość z Poznania
kikidee przecież to pisała laska z miasta:) pode mnie też już się podszywają haha, nie macie argumentów ogarnia was szał i tak się kończy:) ludzie o słabej psychice:)

Gość licealista
antystudentkaa cieszę się że przyznałaś się co cie gryzie

Gość KamilaXXX
Przykro mi ze zniwa dopiero za kilka miesiecy i skumulowana negatywna energia zatruwa atmosfere:)

Gość z Poznania
jestem wieśniaczką i zawsze nią zostanę :D

Gość lfsg6wqfghhh
kidde: twój facet to zwykły bawidamek:-D tamtymi się bawił i rzucił je i jest duże prawdopodobieństwo, że z tobą zrobi to samo. Ja bym nie zaufała kolesiowi, który miał dużo panienek. A ty widać jesteś tępa. Nie stać cie na normalnego faceta i jarasz się pierwszym lepszym bawidamkiem.

Gość z Poznania
jestem salową w pobliskim przytułku:) po studiach pielęgniarskich:)

Gość Fafiolka
Antystudentka...no proszę Cię, Ty nikogo nie obrażasz? Śmiechu warte... Z tego co czytam to wasze poglądy (tych miastowych) są raczej zacofane. Teraz nie ma aż takiej różnicy między młodymi ludźmi z miast i ze wsi. to faktycznie było widoczne, jeszcze 10 lat temu nawet, ale teraz nie przesadzajmy. Ludzie ze wsi mają teraz trochę łatwiejszy dostęp do kultury czy internetu, a tym samym różnice coraz bardziej się zacierają. Więc nie wiem skąd wynika wasze przekonanie, że są oni gorsi, chyba z kompleksów, bo z czego innego? Zazdrościcie pewnie właśnie tej zaradności, jak ktoś pisał wyżej. Wy macie wszystko na miejscu, a ludzie z mniejszych miejscowości chcą studiować i czasami aby to osiągnąć, muszą poświęcić na to znacznie więcej choćby czasu czy kasy...

Gość tutututaj
Z duzymi miastami jest tak ze ludzie w nich mieszkajacy uwazaja sie za elite. Fakt jest taki ze w miescie jak i na wsi znajdziesz ludzi mądrych i wyksztalconych, tylko ze w miescie tacy ludzie gromadza sie glownie gdzies w centrach czy w jednej lub dwoch dobrych dzielnicach a reszta to smrod brod i ubostwo, patologia taka ze lepiej sie tam nie pokazywac. Typy co stoja calymi dniami pod blokiem i ich "cudowne", "madre", "przebojowe" "laski". A jak ktos sie z takiej dzielnicy wyrwie przez inne mniej lub bardziej szemrane interesy to juz postrzega innych jako ludzi 2, 3 lub dalszej kategorii :p Wiesniak to stan umyslu, a nie miejsce pochodzenia. Zdecydowanie wiecej wiesniakow jest w miastach.

Gość kikidee ty sie lecz na leb
:O

Gość licealista
podszywy wystartowany, dokładnie oni zazdroszczą zaradności, uporu w dążeniu do celu, u nich zaradnością jest dojechanie do domu:) nie wymagajmy zbyt wiele:)

Gość kikidee parobku
100 tysięcy to ty zarabiasz ale w swoich marzeniach kretynko

Gość z Poznania
jestem parszywa zapyziała okularnica:)

Gość serek camembert
ty Licealisto ucz sie lepiej do matury bo nie dostaniesz stypendium i akademika :D:D

Gość kikidee
antystudentki itp głąbie tak jestem jedna z najbogatszych polek na pomorzu a mam dopiero 21 lat tu nie chodzi o żądze pieniądzy których nie masz i nigdy nie będziesz mieć chyba że dostaniesz sie do jakiegoś burdelu w co wątpie bo jestes paszczórem ale o zaradność kogoś ze wsi komu sie udało i twoja zazdrość bo jesteś nikim.jestem ze wsi i jestem baaaardzo nowoczesna mój facet nie miał tysięcy czytaj między wierszami ale wszystkie były z miasta.takie nadają sie tylko do jednego bo nikt z nadętymi bucami z którymi nie ma o czym gadać nie chce wiązać się na stałe nuda,głupota brzydota.reprezentujesz sobą wszystkie tanie ścierwa.tak chętnie bym ci najebała bo mnie zajebiście wkurwiasz.pewnie jesteś jakimś homofobem do czarnych,inwalidów i okularników też masz uprzedzenia.przynajmniej dobrze że tak się wyżyjesz broń boże żebyś zczeła się ciąć,hehe,daj namiary to ja się też wyżyje na twoim ryju parchatym i jeszcze jedno widać jakie macie pojęcie o ludziach ze wsi neprawde jesteście 100 lat za murzynami

Gość licealista
antystudentka pisze pod nickiem kikidee trochę tobie zajęło napisanie tego bełkotu

Gość student z miasta 60 tys.
leczcie sobie kompleksy, wielkomiastowa bananowa młodzieży, którą rodzice wysłali na studia po papier. A Wy na to ok, mając na względzie wielkie studenckie imprezy... wolę po stokroć wałówkę od Waszych niezdrowych maków i kfców... lansujcie się dalej i patrzcie końca...