Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antystudentkaa

Nie lubię studentów ze wsi i małych miast , ogólnie wszystkich

Polecane posty

Gość kikidee
jem kupę :classic_cool:

Gość antystudentkaa
Licealista - chce byc madrzejszy niz jest... chłopcze wracaj do nauki ... Kazdy tekst napisany pod moim nickiem od teraz to podszyw . Widze ,ze kikide bedzie bluzgala dalej . Milej dyskusji - w klotni nie chce uczestniczyc.

Gość z Poznania
po pielęgniarstwie zaraz wtopiłam i mam bachora

Gość kikidee
biore psychotropy to mam kurwa najebane w garze :D

Gość kikidee
to co je kupe i sie podszywa smacznego pewnie to antystudentka albo inny paszczór z jej świty żal mi was,naprawde.chirurg wam nie pomoże.polecam udac się do psychologa bo sami takich kompleksów nie wyleczycie.to niebezpieczne dla innych NORMALNYCH ludzi.może nie wiecie ale zazdrość to choroba.szkoda mi was jesteście brzydkie,samotne i nieszczęśliwe może znajdziecie bratnią dusze na wysypisku albo w rynsztoku.wiem że pewnie zajebiście tam sie wkurwiacie i walicie ze złości łbami o podłoge,pokażcie sie brzydule więcej pewności siebie hehehehehe

Gość kikidee
tak jak pomyslodawczyni tematu zmywam się jade na zajebiste zakupy miom volvo.bardzo lubie te spojrzenia mężczyzn których wy nie doświadczycie.na was patrzą tylko menele i obsrańcy tacy jak wy.ktoś sie tu podemnie podszywa ale nic nie poradze na chorobe psychiczną.mam nadzieje że znajdziecie sponsora hehe albo znowu zrobią program chce być piękna.sajonara brzydactwa hehhehe

Gość oj takich to ja też
kikidee - swoimi wypowiedziami udowadniasz, że z wsiurami nie da się merytorycznie rozmawiać

Gość dziewczyna ze wsi....:)
Jestem ze wsi(male miasteczko) ale w/g ''miastowych'' wies!!Pryjechaąłm na studia, mieszkałam nie w 5 w kawalerce a 2 w dwupokojowym w centrum prawie.Skonczyłam b. dobre liceum, dostałam sie na shh, byłam na niejednej wycieczce i szkole jezykowej.Podczas nauki dorabiałam(nie sponsoring) rodzice pomagali owszem, jedzonko walowka(zazdroscili mi mastowi:))wakacje z rodzicami za granica.Zyło mi sie dobrze, na ubranka miałam zawsze i na balety.Przeraziłm sie zyciem , miastowych, np. klezanka ze uczelni mieszkanie w bloku ok 38m a w niej 3 pokolenia:( niemieli kasy nawet na piwo w sbote, ate najwieksze gwizdy ubierały sie w szmateksach.Wpierdzieleli sie do mnie w weekendy i balowac ciagle w chacie chcieli:)a ja chciałam do clubow,jak zwykle chlali w domu do bolu tania gorzałe.po czym w dyskotece kupowali browca na 2:)Latwm zabierałm co niektorych znajomych do mnie na WIES!!!!11 byli zaskoczeni, jaki mam dom jaka altanke las wokoło, zarli jabłka z sadu i mamine grzybki i jakos do miasta m sie nie spieszyło:)po latach kupiłam mieszkanko w wawce(nie na kredyt) a wiekszosc mojch warszawiakow zalega u starych dalej.

Gość kikidee
dziewczyno ze wsi o to mi chodzi pozdrawiam i życze dalszych sukcesów

Gość kikidee
mam nasrane pod kopula,jaram codziennie ziolo i chleje to potem mam takie slownictwo z rynsztoka. wsiura zawsze bedzie tylko wsiura ze stodoly.

Gość misia-a
wieśniactwo pokazujesz tym, że oceniasz ludzi po tym skąd pochodzą ;)

Gość uyhgjhygju
To po co mieszczuch na wies przyjezdzaja?!w JAKIM CELU TEZ WAS NIKT NIE LUBI A I TAK DUPE NA WIES PCHACIE. A CO DO LUMPEKSU TO TAM JEDYNIE SYFA MOZNA ZŁAPAC I NIC WIECEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tylko że to wieśniactwo samo
pokazało jaki ma język i poziom intelektualny

Gość wsiura ze wsi zawsze zostanie
wsiura

Gość najniższy poziom to kikidee
Ty masz coś z głową nie tak, że taką agresja zioniesz.

Gość ehhhhhe
przyganiał baca gracy a obaj jednacy

Gość głupoty piszecie
Teraz na wsi i w mieście ludzie niewiele się różnią. "Wałówki" z domu? Nic dziwnego, nie ważne czy ze wsi czy student z innego wielkiego miasta. Jak ktoś mieszka na miejscu to i ciepły obiad ma pod nosem. Być może na początku jest problem z przystosowaniem się do nowego otoczenia, w końcu przeciętne wiejskie (miejskie też) rodziny nie zawsze wyjeżdżają na zagraniczne wakacje, nie zawsze wychodzą do prawdziwych restauracji (tutaj i większość ludzi z miasta zapewne czułaby skrępowanie). Nie każdego na wszystko stać, to też ma się do obu stron. Lumpeksy? Każdy ubiera się jak chce. Znałam dziewczynę (z miasta) która w lumpeksowych ubraniach wyglądała jakby przed chwilą zeszła z wybiegu. W każdej społeczności zdarzają się ewenementy.

Gość leśniczy Zagozda
mieszkam w lesniczówce i nie lubię chamstwa ani tego ze wsi ani tego z miasta

Gość kikidee
biedne dziewuchy poniosło z zazdrości sa brzydkie i nikt ich nie chce żal żal żal doprawdy mi was ale przynajmniej mam zwałe możecie sobie poużywać na anonimowych forach bo w realu siedzicie cicho i nawet słowa nie powiedzie jak po was jadą jeśli juz jakis was tknie to tylko wam sie na ryj spuści i oleje cieplym moczem a potem nabija z kumplami ścierwa hehehehehehe bo niewyrobie

Gość kikidee
sama nie wyrabiam ze złości, nic mi nie pomoze ludzie :(

Gość Największym ścierwem to ty tu
jesteś , co udowodniłaś słownictwem typowego menela co pije siarę i ćpa . Faceta to ty masz ale żula .

Gość do antystudentki
Jesteś jebnięta dziewczyno. Ja również jestem z miasta, ale nigdy nie myślałam w takich kategoriach jak ty. Jak ci nie odpowiada towarzystwo studentów z mniejszych miast to spierdalaj ze studiów dziewczyno, bo w placówce dydaktycznej nigdy nie znajdziesz jednej określonej zbiorowości- w tym przypadku STUDENTÓW Z MIASTA. Po twoich wypowiedziach wnioskuję, że nikomu nie powiedziałaś w twarz o tym co Cię boli. Pewnie, lepiej wyżyć się na forum a potem dalej robić dobrą minę do złej gry;) Żałosne.

Gość taxarz
oj takich to ja też antystudentka - we Wrocławiuw weekend i w wakacje równioeż błogi spokój i brak wsiurów Zaoczni przyjeżdżają ze wsi :)

Gość kikidee
ktoś sie podemnie podszywa zawsze jestem opanowana i nie trace zimnej krwi nie pisz że nie wyrabiam ze zlości bo mam zwałe z takich jak ty.moje teksty są tylko skierowane do zakompleksionych antystudentek i jej podobnym reszta to nie moje dzieło

Gość antystudentka
nie mam przyjaciół,żaden facet ze mna nie gada bo te dziewuchy ze wsi wszystko mi odbierają jestem nikim nienawidze ich!!!!!

Gość ddd123
Ja nie cierpię wieśniaków, pchają się do miasta ze swoimi zabobonami i drobnomieszczańskim zachowaniem, nie wspominając już o tych, którzy mają prawo jazdy, egzamin zdawali chyba na polu, bo znajomości zasad ruchu drogowego- zero.

Gość kfgdgd
kikidee spiedralaj i nie rob z siebie jeszcze wieszej kretynki,widac ktore sa twoje imbecylko

Gość kikidee
kfhgówno sama spierdalaj szmato brzydalu jebany żal ci dupe ściska paszczórze wyżyj sie na forum bo normalnie to byś sie rozryczała i spierdoliła słaba psycha siada pogadaj sobie jeszcze myślisz że kogoś twoje kompleksy obchodzą nasram ci na ryj lepiej będzie wyglądał gównojadzie z miasta

Gość kikidee ty się lecz kobieto bo
piszesz jak psychicznie chora buahahhhahahahhahah.....wpierdol tu wszystkim z kafe psychiku :D:D:D:D

Gość kikidee ty się lecz kobieto bo
nie jestem baba imbecylu pojebany buahhahhaa