Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgftdfbgfb

jak ktos za sie na piczeniu, niehc zerknie na ten przepis

Polecane posty

Gość rgftdfbgfb

mam dzis urodziny i chcialabym na szybko cos upichcic, chcoiaz nie potrafie zbytnio. znalazlma taki przepis na ciasto, jednak wydaje mi sie ostro dziwny, gdyz ne ma jako takiej bazy, czyli jakiegos biszkoptu itp. co myslicie?moze byc dobre? duze tego wyjdzie? Łatwe ciasto czekoladowe - składniki: - 2 tabliczki czekolady mlecznej; - 25 dag masła; - 15 dag cukru; - 4 małe cukry waniliowe; - 4 jajka; - 25 dag mąki; - 20 dag drobno pokrojonych orzechów włoskich; - łyżeczka sody oczyszczonej; - łyżeczka proszku do pieczenia; Łatwe ciasto czekoladowe - wykonanie: Czekoladę i masło rozpuść w 2 łyżkach wody. Jajka z cukrem ubij, wlej masę czekoladową. Do masy dodaj mąkę wymieszaną z cukrem, sodą i proszkiem do pieczenia. Wsyp orzechy, całość wymieszaj. Masę wylej do natłuszczonej formy. Piecz 40 minut w temp.180 st. Pyszny deser - gotowy.

Gość rgftdfbgfb
up

Gość 25454534
Wszystko jest ok w tym przepisie

Gość przepis bardzo fajny rób
i powiedz jak ci wyszło

Gość rgftdfbgfb
ok, to ide robic;)

Gość rgftdfbgfb
ej, dziewczyny. nie wiem w co to wlac, bo nie jest tego duzo, ale nie wiem tez na ile wyrosnie. w ogole, czy mzona piec w takich blaszkach, w ktorych robi sie najcescije serniki na zimno, wiecie z doczepianym sopdem.

Gość gość
qxM2s7Soi32eJRBWp7d80B0O