Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek233233

Ceny gazu LPG w waszych miastach. Co sie dzieje ?? :(

Polecane posty

Gość krzysiek233233

u mnie 2,54 zł

Gość u mnie 2,60 zł
2,60

Gość krzy chh
u mnie na orlenie kosztuje 1l- 2,40 a gaz ze statoila 2,42 ale znam dobrą stacje na której jest super gaz w cenie 2,34 ale niestety tankuje tam nie tak często bo jest oddalone o jakieś 10 km od miasta.

Gość kraków 2,50
koszmar jakiś.... wrrr

Gość do krzy ch
a gdzie na orlenie masz lpg za 2,40? bo na moim jest za 2,58!!!? normalnie skandal:O

Gość clirmen11
t owszystko jest popierdolone tak samo ja k nasz prezydent

Gość Elbląg 2,36
jak wyżej

Gość nie mowcie ze
drozeje w zastraszajacym tempie. A pamietam jak iles lat temu gaz kosztowal mniej niz 2 zlote...to byly czasy. U mnie na orlenie gaz jest za 2.40, na innych drozej a kurcze jeszcze ;atem byl za 2.20, a nawet 2.18

Gość aquariussssssssssssss
Ludzie nie głosujcie w ogóle w następnych wyborach. Dajcie sobie spokój. Politycy są marionetkami ludzi, którzy chcą Was zniszczyć. Tylko jedno możemy zrobić, nie głosować, aby wreszcie cos zmienić w naszym świecie / Polsce. Jak kochasz swój kraj - nie rząd!!! - to zrób coś dla niego, bo nas wyzyskują, sprzedają, manipulują, kłamią, okradają, zatruwają i to wszysto dlatgo bo chodzimy głosować. Każda partia to robi, więc nie liczcie że ktoś będzie inny. Musimy zaprzestać głosować, uwolnić się od karteli finansowych, banków! Od systemu monetarnego, pokażmy że potrafimy. Zróbcie pierwszy krok i nie głosujcie więcej, tylko to, a zobaczycie ile zmieni.

jakie kurwa kilka lat temu gaz kosztował poniżej 2 zeta...skoro jakieś rok czy 2 lata temu gaz stał 1,60 przez pewien czas...ale racja u mnie gaz w Cieszynie stoi 2,43 a co najgorsze mam rajdowe auto i ja tam wlewam shell v power 100 oktanów za 5,20...niby kasy nie brakuje ale ograniczyć się w jeździe muszę :-(