Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldonajda

nie wiem jak to interpretowac!!

Polecane posty

Gość aldonajda

spotykam sie z facetem,na samym poczatku mnie szanowal,zapraszal na kawe itd,lecz doszlo ze sie umowilsmy na randke zaprosil mnie do kolegi do piwnicy tam chyba oczekiwal na jedno zwialam,upil sie strasznie a pozniej jezdzil po mnie ze jestem slaba i malo wartosciowym czlowiekiem.mialam przez kilka dni zalamanie.zalezalo mi na tym,oczywiscie nastepnego dnia nic nie pamietal i przepraszal,stwierdzilam ze poczekam jak naprawi swoj blad,umowilismy sie zaprosil mnie kawe i do Siebie,nic nie bylo miedzy nami,sam wie ze jestem "czysta"wiec nie ruszal.ale jego zachowanie zawsze mnie zostawia nigdy nie odprowadzi,ma teksty ze mnie z ziemia zrownuje.koledzy czasem sa wazniejsi niz ja,ponadto kaze sobie robic dobrze a jak mowie zeby mna sie zajal to nic.przychodzi czasem na spotkania pijany!!brnac w to dalej czy go zostawic?raz jestem calym swiatem i nikogo wiecej nie widzi a raz popychadlem.daze go uczuciem..ale chyba powinnam wyjsc z tego zwiazku.co o tym sadzicie?

Gość aldonajda
nikt nie pomoze?

Gość kopaswdupas
" zaprosil mnie do kolegi do piwnicy " przepraszam po ile wy macie lat??

Gość aldonajda
mamy po 22lata

Gość kopaswdupas
powiem Ci jedno olej go bo z chodzienia po piwnicach jak małolaty to wam nic dobrego nie wyjdzie ;D

Gość aldonajda
zaprosil do piwnicy,piwnica jest wyremontowana i jest tam kanapa barek z alkoholem,tellewizor,mnostwo sprzetu np wieza itd wiec jest nowoczesnie umeblowane tylko brzmi"dziecinnie"wyglada jak pokoj mieszkalny.jest tam przeciagnieta woda itd

Gość kopaswdupas
no chyba ze tak... ale i tak uwazam ze powinnas go zostawić tym bardziej ze napisałaś ze jesteś "czysta" chyba nie chcesz tego stracic z kims takim... a pozniej załować ...

Z wieloma facetami w życiu się spotykałam, ale nigdy, przenigdy żaden nie przyszedł na spotkanie pijany!!!! Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Jesli sama siebie szanujesz - to wiesz co masz zrobić.

Gość izia87
spierdzielaj od niego to jakis psychol po alkocholu,zrobi ci krzywde i na drugi dzień nie bedzie pamietał ja to przerabiałam i dziekuje za takich gości.

Gość aldonajda
zeby to raz przyszedl:( najstraszniejsze ze go kocham.ale go zostawie,macie racje w ogole mnie nie szanuje,czuje sie jak zero w jego towarzystwie.zostawie swoja czystosc dla osoby ktora bedzie na mnie zaslugiwac

Gość aldonajda
po drugie te pijanstwo,brak kontroli nad soba,jest arogancki i nie przewidywalny raz sie chcial pobic z takskowkarzem ze mu na droge wjechal i nie przepuscil,jest nie obliczalny po alkoholu,ale myslalam ze sie zmieni,te jego zachowanie zostawil mnie raz o 2 w nocy na pradze...sama!bo stwierdzil ze musi isc do domu,nienawidzilam go ale znowu z rana mnie przepraszal.probowalam uwierzyc w jego zmiane.jest z dobrego domu,ma porzadnych rodzicow,sam studiuje na panstwowej uczelni.a tu czuje sie przez niego jak smiec

Gość ...ot...co....
pewnie to jakis menel. niech zgadne drech albo kark 🖐️

Gość aldonajda
zaden menel ma po prostu ustawionych rodzicow wiec ma pieniadze na spotykanie sie z ludzmi wiec wychodzi ze wypije piwo lub dwa,dlatego zazwyczaj sie z nim spotykam rano zeby go zabaczyc trzezwego.to bez sensu wszystko ten caly nasz zwiazek