Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misterium zla

jestem za mloda na bycie matka:(

Polecane posty

Gość misterium zla

mam 16 lat,jestem w ciazy,wczoraj bylam u ginekologa powiedzial ze 8 tydzien,moj facet jest zaradny i powiedzial ze sie podejmie tematu ale wiem ze sam ukonczy szkole a jego rodzice beda placic mi pieniadze na pielegnacje mnie i dziecka,sama tez bym chciala ukonczyc szkole nie mam pieniedzy aby placic za prywatna,szkola postanowila ze do momentu porodu pomoze mi zebym chociaz klase skonczyla.jestem za mloda.. nie chce tego dziecka,moi rodzice wypominaja mi brak odpowiedzialnosci a ja nie mam wsparcia od rodziny.to straszne:(

Gość seks to nie zabawa
trza bylo myslec a nie teraz zalowac.. jest cos takiego jak zabezpiecznie.. moze slyszalals? :/

Gość nie chce mi sie logować
trzeba było myśleć wcześniej i liczyć się z konsekwencjami

Gość ZDRADZAM
NIE WIESZ GÓWNIARZU SKĄD SIĘ DZIECI BIORĄ ? USUŃ CIĄŻĘ I NIE JĘCZ

Gość misterium zla
bylo oporzadzenie w formie gumy tylko widAC nie skuteczna.jakbym mogla cofnac czas..

Gość nie wiem dlaczego ale za każdy
młoda nie łam się;) będzie dobrze!! rodzice teraz ci wypominają, ale jak urodzisz i zobaczą malucha to oszaleją na jego punkcie!! jak chodziłam do liceum dziewczyna urodziła w pierwszej klasie, w 4 urodziła drugie dziecko;) dasz radę!!

Gość misterium zla
nie dam rady zyc ze swiadomoscia ze czlowiek ktory wyszedl ze mnie moze zyc z dala od rodzicielki.matka jego powiedziala ze bede miec sparcie ale u mnie to zapomnij,ciagle mowia gdzie mialam glowe gdy sie rozbieralam itd.na pewno maja racje ale skad mialam wiedziec ze cos mega skuteczne nawali..

Gość misterium zla
dzieki nie bede sie lamac..moze pojde do psychologa moze on mi da wsparcie

Gość kvncfxgn vhbmvghdxvc
masz dziwko za swoje

Gość izia87
nie potepiam cie bo tez w twoim wieku współzyłam ale kurwa mogłas sie zabezpieczac bo robisz krzywde dzidzusiowi.

i nie słuchaj takich durnowatych komentarzy bo założę się ze polowa z nich ma matki które urodziły ich w mlodym wieku!! bądx dumna ze swojego stanu!! i dbaj io siebie!!

potrafisz czytać?? zabezpieczała się!! a ze nawaliło to ni ejej wina:p

Gość anikaaaaa
nawet jesli guma pekłą to nie zauwazyliscie tego wczesniej??????? przezciez to sie zauwaza od razu...sa tabletki wczesnoporonne... ja nie wiem :(

guma nie musi pękląć zeby była nie skuteczna:o

Gość nie obrazaj starych lisow
prezerwatywa nie jest mega skuteczna

Gość misterium zla
no jak byla zuzyta to nie wskazywala na jakas tam peknieta,ale uwaznie sie nie przypatrywalam,dowiedzialam sie gdy zaczelam miec czeste mdlosci wtedy szybki telefon i polecialam do ginekologa.urodze te dziecko,juz trace najlepszy rok,bo mam problem ze zdrowiem i nie chodze do szkoly.musze dac rade,najwyzej pojde do pracy jak finansowo nie udzwigne.nie gnebijcie mnie za wiek,i tak czuje sie dojrzale jak na swoj wiek.ponosze odpowiedzialnosc za swoje czyny to chyba i tak sukces,skoro juz dbam o Siebie ,zdrowo sie odzywiam mam mnostwo sportu itd.nie zaniedbuje Siebie

Gość ehhhhhe
to wcale nie takie glupie zostac matka wtym wieku odchowasz i bedziesz miala spokoj a wsztstkie stare dewoty co wieszaja psy na tobie pekaja z zazdrosci i mysla ze jak puscila sie po 20 tce,to ona jest zajebiscie dorosla,wpadnij do miesnego

a na sekszenie sie to za mloda nie bylas, co? ja w Twoim wieku to jeszcze skakalam po drzewach, a nie o seksie myslalam :D

Gość ehhhhhe
a dziewictwo stracilas na polocie nie

Gość ..NATALA..
Czego się na nią drzecie?????Chyba gorzej gdyby usunęła tę ciążę Trzymaj się autorko i dbaj o maluszka. pozdrawiam

ja w wieku 17 lat urodzila dziecko , nie jest tak strasznie mi tez rodzicie wypominali a szczegolnie ojciec , ale jak dziecko przyszlo na swiat to zmienil diametralnie zdanie teraz to jego najukochansza wnusia , a niektore licea dla doroslych sa teraz bezplatne

tak to jest jak sie dzieci za seks biorą. co to sie kurwa dzieje! a potem placz i rozpacz. bo takie dziewczynki jak ty robia dzieci swoim rodzicom. wspolczuje tym dzieciom ze maja matki maloletnie kurwy. taka prawda.

Gość Goenga
Kurwa laski, nie bądźcie hipokrytkami. Nie udawajcie moherowych beretów. Zrobiła to i już. Teraz niech urodzi i zadba o dziecko, a napewno nie pożałuje. Sam w wieku b. młodym zostałem ojcem i nie zaluje. Teraz jeszcze zdaze z synem pojsc na piwo :D

ehhhhhe to wcale nie takie glupie zostac matka wtym wieku odchowasz i bedziesz miala spokoj a wsztstkie stare dewoty co wieszaja psy na tobie pekaja z zazdrosci i mysla ze jak puscila sie po 20 tce,to ona jest zaj**iscie dorosla,wpadnij do miesnego. nie rozumiem twojej wypowiedzi, mowisz ze odchowa i bedzie miala spokoj? to co dziecko to jakis przykry obowiązek? bo tak mozna wywnioskowac. i przepraszam bardzo, czego tu zazdroscic, straconego dziecinstwa, bo nie ukrywajmy, szesnastka to jeszcze dziecko , a pewnie dupy juz wczesniej dawala, straconej mlodosci? braku mozliwosci zabawy, szalenstw, jakie na ten wiek przypadaja? mowcie co chcecie, szesnastolatka itp. w ciazy, to KURWA, DUPODAJKA, I jeszcze raz KURWA. i to cholernie nieodpowiedzialna.