Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka1986

Kto się myli? Test ciążowy czy lekarz? hmmmm.......

Polecane posty

Ja mialam testy dodtanie a na usg zero.Okazalo sie,ze to c pozamaciczna.Dostalam skierowanie i wylyzeczkowali mnie i tyle.

we wtorek ide do znowu innego gina....zobaczymy? Z pierwszą ciążą nie miałam żadnego problemu i wszystko oki było....az do porodu bo był cięzki-kleszczowy! Poźniej po porodzie w ciągu dwóch lat trzy zapalenia pępka..które kończyły się wybuchem czarnej jak smoła ropy? brrrrrrr może mi sie cos dzieje?? Jajniki bolą mnie jak cholera a jak sikam i przycisne trochę to czuje kłucie w jajniku.....albo podbrzuszu! Do tego sutki mnie bolą i mam dziwny sluz (jakiego jescze nie miałam) taki biały i ciągnący się.....

we wtorek ide do znowu innego gina....zobaczymy? Z pierwszą ciążą nie miałam żadnego problemu i wszystko oki było....az do porodu bo był cięzki-kleszczowy! Poźniej po porodzie w ciągu dwóch lat trzy zapalenia pępka..które kończyły się wybuchem czarnej jak smoła ropy? brrrrrrr może mi sie cos dzieje?? Jajniki bolą mnie jak cholera a jak sikam i przycisne trochę to czuje kłucie w jajniku.....albo podbrzuszu! Do tego sutki mnie bolą i mam dziwny sluz (jakiego jescze nie miałam) taki biały i ciągnący się.....

Nie chce cie martwic ale ja mialam tak samo 2 miesiace temu:( test pokazal 2 kreski bylam bardzo szczesliwa i wogole poszlam raz drugi trzecie do lekarza i niestety nic nie bylo widac...a po jakims czasie dostalam @..niestety samoistne poronienie skoro beta nie wzrasta to mozesz lada dzien dostac @..przykro mi:(

Gość kochana...
moja bliska koleżanka na 2 roku zaszła w ciąże ( nieplanowaną - przerwa w antykoncepcji). nie dostała okresu, zrobiła test- pozytywny. poszła do lekarza- ciąży brak. dostała tabletki na wywołanie okresu. po ok 10 dniach miała plamienie ( niby ten wywołany okres)zaczęła brać tabletki antykoncepcyjne, ale po miesiącu znowu okresu brak, więc znów do lekarza. to była chyba jej trzecia wizyta i wtedy okazało się że piękna ciąża jest i to 12 czy 13 tydzień. a usg miała 2 razy robione i niby ciąży wcześniej nie było. potem nam tłumaczyła, że niby zarodek był niestandardowo tak umiejscowiony, że na usg nie było widać. teraz ma śliczną córę- 4 latka. wierzyć nam sie nie chciało, że to dzieciątko zniosło i wywoływanie okresu i tabletki anty. więc spokojnie poczekaj bo wszystko jest możliwe. jak bymi ktoś to opowiadał to bym nie uwierzyła a jednak.

Gość kochana...
a i mi też dopiero w 9 tygodniu lekarz na usg stwierdził ciąże. byłam w 6 tygodniu i pani doktor kazała mi przyjść za 2-3 tygodnie bo nic nie mogła stwierdzić. i też tylko test miałam pozytywny.

Gość ale jak?
mozna wylyzeczkowac ciaze pozamaciczna trzeba ja usunac ale lyzeczkuje sie tylko macice:O

Gość aekiii
a kiedy robiłaś to badanie z krwi?

Gość cos masz głową chyba
zapalenie pępka??? czarna jak smoła ropa??? Fu chyba jednak coś ci jest, albo masz ciążę urojoną.