Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDRADZAM

PLASTUSIOWA I OSTRA SIOSTRA TO JEDNA OSOBA

Polecane posty

obawiam się że nawet gdybym na kolanach do Częstochowy zapierdalała w jego intencji to on i tak zawsze pozostanie prawikiem bez pracy na garnuszku u mamusi .

Ostra:D:D:D:D:D Za kogo mnie masz? Deppa odnajdę wśród miliona innych chłopów - by rzucić mu się w ramiona rzecz jasna i uzmysłowić, że to na mnie czekał całe życie[cool[ Więc precz z łapami To levi - właśni e skacze na ciebie z szafki na ubrania:p

breja - módl się, niedowiarku - jeszcze nam wszystkim pokaże. Nie chcę oglądać, jak własną żuchwę będziesz zbierała z podłogi, kiedy niebawem zobaczysz go u boku Weroniki Rosati, jak idą czerwonym dywanem po odbiór Oscara:D

Gość why i dlaczego
robicie sobie jaja z Leviatana? :(

oblubienica - hahaha , a potem Rosati załatwi mu u matki prace modela na światowych wybiegach , następnie 87 edycia tańca z gwiazdami i będziemy mieli kolejną światową gwiazdę . a Ty Ostra wtedy będziesz mogła tylko żałować że uciekłaś z tej szatni dla chłopców :classic_cool: .

breja - kumasz! Nareszcie weszłaś w klimat:classic_cool: Natomiast Rosati ojciec może otworzyć przed nim na oścież drzwi do świata polityki i biznesu:) Ostra z tej szatni ni e uciekła - teraz to ona skacze z szafki:p

Gość why i dlaczego
nie jestem Leviatan

Nie - taka fantazja ułańska, którą wpoił ci Levi. Cicho! Kryształowa kula pokazuje, jak schylasz się po mydło pod prysznicem :p Levi jest tuż, tuż:p

breja - ja mam dusze pisarza, niespełnione ambicje wciąż się we mnie tlą. Moja droga, mogę snuć historie i bajać przy kominku. Tak naprawdę dorabiam pisząc różowe harlekiny:classic_cool:

Proszę, córko:( Kurcze poślizgnęłaś się na mokrych kaflach:( Złamałaś dolną kończynę. Leżysz unieruchomiona w domu. Rodzina cię olała. Został ci tylko Levi. Właśnie karmi cię kalafiorową:D

Oblubienica , a z której serii te harlekiny ? może czytałam , bo mnie niesamowicie wciągają te książki, toż to prawdziwe arcydzieła literatury ! :classic_cool:

Ja tam myślisz na serię patrzę - ja dla pasji pisuję, nie dla poklasku, nie dla mamony! Jam na wzór średniowiecznych ascetów... Mów mi św. Aleksy:p

Przykro mi, ale w moim przypadku piersi można pomylić z łopatkami, więc walnę się w udo:) Teraz szamasz kalafiorowego z zasmażaną:p Tylko co będzie, kiedy to strawisz:o Sama do toalety nie dojdziesz, a został ci tylko, wiesz kto...:o