Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawalonaona

Mój chłopak ma "koleżankę". Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość zawalonaona

Niby on mi mówi, że nie mam powodów do niepokoju, ale zazdrosna jestem o nią jak diabli! Czy mam prawo mu zabronić tych spotkań? Kiedy zaczynam temat on strasznie się denerwuje. Raz nawet w większej kłótni powiedział mi, że ona była pierwsza i jak coś to odpali mnie a nie ją! Oni faktycznie sie dlugo znaja, chyba z 5 lat, ale jak sie poznalismy to akurat nie mieli zadnego kontaktu. Opowiadal mi o niej, ze to wazna dla niego osoba, najlepsza kolezanka, ale ona zerwala z nim kontakt. Ale przez 1,5 roku był spokój, bylam tylko ja. A potem ona sie odezwala, umowili sie na piwo. Wtedy zapytal czy uwazam ze nie powinien isc... Sama go namawialam zeby szedl, glupia bylam strasznie. Mam wrazenie ze ona jest fałszywa. Jest taka słodka i miła dla wszystkich. Udziela się we wszystkim w czym sie da. Pieprzona działaczka. Ciagle zaprasza mnie i mojego tż na jakieś imprezki, wypady, wydarzenia. Ostatnio częściej widujemy sie w trójkę niż sami. Ale co najlepsze on znajduje czas żeby sie z nia widywac sam na sam! Maja przeciez tyle wspolnych zainteresowan. Ja mam dosc. Swieta w górach? Jasne! Z nią i jej znajomymi! Sobota z kieliszkiem wina? Z nią! Kino? Z nią! Ciągle ona i ona, aż mi się rzygać chce... Jestem załamana, jak ja mam to przetrwac?:(

Gość zawalonaona
Ciężko zmienić faceta z takiego powodu po ponad 2 latach... Myślałam nad tym, w kłótni nawet powiedzialam żeby spadał sobie do niej, bo ja mam w dupie ten trójkąt, ale on zaczął mnie wyzywać od histeryczek... I muszę chyba na spokojnie z nim pogadać:( Ale za każdym razem kończy się to tym samym.

Ze co kurwa? sex w trojke? to odrazu i z gory Ci powiem, ze on nie mysli o Tobie powaznie, powiem nawet wiecej, ona go pociaga i w kazdej chwili moga wyladowac nawet samiw lozku o ile juz tego nie zrobili hehehe smiesszne to jest, dlaczego nadal z nim jestes? jakby moj facet mial taka koelzanke, kazdy wolny czas spedzal by z nia albo nawet na kazdej imprezie czy w kinie wciaz ona bylaby obok niego mimo ze to kolezanka to dlalabym sobie spokoj, bo mi to smierdzi na odleglosc taka znajomosc...

Ciężko zmienić faceta z takiego powodu po ponad 2 latach... no to zaakceptuj go i już nie jęcz

Gość nie no spoko to normalne
"...Ciężko zmienić faceta z takiego powodu po ponad 2 latach... | A mieć w perspektywie całe życie i użerać się z babskiem?! to wolisz? Posłuchał starszej koleżanki mam 43 lata ,miałam w swoim życiu podobną sytuacje ,ciągnęłam ją 3 lata nie dałam rady ...PRAWDA STARA JAK ŚWIAT nie ma przyjażni między facetem a kobietą -nawet jeśli tak mówią to kłamią ;Po pewnym czasie przychodzi zauroczenie i niestety ,,,:O :O ja swojego faceta wręcz nakryłam a ta żdzira zasłaniała sie przyjażnią 😠 facet wyleciał z domu a ona wyjechała do innego miasta .Facet skamlał ale niestety ,zeycie dało mi porządną nauczke ! Posadz faceta na wprost siebie i WYRAŻNIE DOBITNIE POWIEDZ MU CO MYŚLISZ I CO CZUJESZ i ze nie podoba ci sie to .A ona niech sie odwali bo widze tu zqkusy na twojego ...🖐️

Gość kukuryku na partykuu
nie ma szans na uany zwiazek, on ja bzyka na 100 procent bo nie ma przyjazni damsko meskiej.............uciekaj

no wlasnie :) kolege znajdziesz sobie pozniej ;p ale powiedz mi i powiedzcie mi dziwczyny, dlaczego wy takie glupie niektore jestescie, ale bez obrazy... przedstawiacie tu na forum rozne typy facetow , tacy ktorzy was bija, nekaja, znecaja sie psychicznie, zdradzaja non toper i wlasnie nawet takich ktorzy proponuja wam sex w trojeczke majac u boku jego koelzanke do towarzycha a wy nadal z nimi ejstescie i nie umiecie od takich kretynow odejsc... co z tego ze 2 lata czy 8 z nim jestescie... warto? powiedzcie mi bo kurwa nie rozumiem... mozna zostac z facetem dlugo jesli pragnie sie jego zmiany i wierzy w przemiane kazdego dnia bez zadnego pobicia, itd... ale kurwa wasi sa chyba jacys pierdolnie.... ci bo kurwa maja takie kumpele, i jeszce propnuja cos takiego....

Gość masz rajce
jasne ze jest przyjazn damso meska :O jak sie kocha inna osobe to z powdzeniem mozna sie przyjaznic z innym facetem

Gość nie no spoko to normalne
aaa i zapytaj go co by sobie wybrazał gdybys sobie przyjaciela znalazła ! Albo moze znajdz nawet zmyslonego i pograj mu na nerwach ...zobaczysz wtedy czy jemu tak straszne na tobie zależy ....nie żałuj 2 lat tylko zrób z tym porządek .Bo cóóż to 2 lata w porównaniu z całym życiem

Gość aajaki
moj byly tez mial taka kolezanke i spedzal z nia czas, jak si e pozniej okazalo tez w lozku,(pogubil sie)ale ja juz milam w dupie to jego pogubienie sie,zostawilam drania kolezaneczka pieprzona , oczywoscie nie klocil sie z nia bylo milo, zawsze wyrozumila, usmiechnieta a ja........ zgrzedliwa, upierdliwa i nie wiadomo co od niego chcilam,,, a ja chcialam ratowac zwiazek pozniej to zrozumial, ale juz bylo za pozno

Gość ddfghhjhjhj
byłam z facetem który również miał przyjacióleczkę nie byłam o nią zazdrosna, bo głupia myślałam sobie przecież to tylko przyjaźń. w naszym związku zaczęło się źle dziać widywaliśmy sie raz na 2 tyg. nawet na wspólne imprezy przestaliśmy jeździć bo on wolał znajomych i oczywiście ją . postanowiłam to zakończyć . kiedy zerwałam z nim nie protestował zaproponował mi przyjaźn winę wziął na siebie i powiedział że widocznie nie nadaje się do związków. hmmmm co dziwne za tydzię zmiewnił zdanie bo widziałam go jak za rączkę przez miasto z tą swoją przyjacióleczką szedł. teraz są już ze sobą prawie 3 lata:)

Gość reniak
"Raz nawet w większej kłótni powiedział mi, że ona była pierwsza i jak coś to odpali mnie a nie ją!" Sorry, ale po takim tekście już by nie miał czego u mnie szukać :O No i chuj, że ona była pierwsza? Chyba nie kolejność a uczucie powinno decydować kto jest ważniejszy. Teoretycznie ciebie kocha a ja tylko lubi więc kto powinien być ważniejszy? No właśnie ty. A tak najwyraźniej nie jest więc zastanów się kogo on darzy głębszym uczuciem :O

Gość nie ma przyjazni facet babka
te które piszą ze tak jest pierdoły gadają i góów no o zyciu wiuedzą ! Ja byłam w takiej sytuacji ...uwazałam faceta z aprzyjaciela i moglismy w jednym łóżku spac i jesc z jednej miski ale potem on zaczał soebie wyobrazac bóg wie co :O A znaliśmy sie 11 lat a nie rok,dwa !!! Potem sama byłam w sytuacji kiedy podobał mi sie kolega z pracy ale zajęty i kiedy sie ozenił zblizylismy sie bardzo ale niestety przerwałam to ..I nie piszcie duurne kozy ze przyjeżn jest mozliwa !!!!!BO ZAWSZE JEST TO TYLKO Z JEDNEJ STRONY A TAK NAPRAWDE NIGDY NIE WIESZ co mysli druga osoba !!!! ..."powiedział mi, że ona była pierwsza i jak coś to odpali mnie a nie ją!..." za cos takiego dostałby w dziób i nigdy by mnie nie zobaczył !!! Szanuj sie dziewczyno bo na szacunek u niego liczyc nie mozesz !

Gość ddfghhjhjhj
wiesz wtedy trochę zabolało a teraz smiać mi się z tego chce. Jestem szczęsliwa mam świetnego chłopaka nie długo się zaręczm , tamto to przeszłość, i skoro są ze sobą tak długo to nawet szczęścia im życze chociaż wiem że oni (a szczególnie ona) mi nie

Gość masz rajce
powaga? bo mnie moj przyjaciel wcale nie pociaga, bo traktuje go jak brata :O chyba ze jestescie jakies zboki 🖐️ i wiem kiedy facet ma na mnie ochote, on na pewno jej nie ma

Gość olej tego gościa
jestem pewna na bank ,że gdybys mu zaproponowała np przerwe miesięczną to on i ona zostaliby parą !:)

Gość nie ma przyjazni facet babka
w przyjażni jest cos takiego ,ze potem facet za boga sie nie przyzna ze ma na ciebi eochote ! A ty juz tracisz czujność !Wiem co mówie troche lat przeżyłam :)

Gość ddfghhjhjhj
Powiedz mu na spokojnie tym razem , że ma wybierać . Jeśli nie będzie chciał,to nie ma przyszłości.

Gość masz rajce
ze my juz sie przyjaznimy 3 rok, byl w tym czasie w zwiazku, ja tez, nigdy nie probowal sie do mnie zblizyc, wiem tez ze kocha swoja ex,a naprawde nie zachowuje sie tak zeby mi zaimponowac :D wie ze facet ktory przy mnie beka, dlubie w uchu czy mowi rozne oblesne rzeczy jest skreslony, a on sie nie krepuje :)

chyba ze jestescie jakies zboki i wiem kiedy facet ma na mnie ochote, on na pewno jej nie ma" facet z kobietą może sie przyjaźnić tylko pod warunkiem jak 1) jest gejem 2) koleżanka jest strasznym pasztetem w innym wypadku jest to oszukiwanie samej/samego siebie że istnieje coś takiego co sie nazywa przyjaźń miedzy kobieta i mezczyzna

'facet z kobietą może sie przyjaźnić tylko pod warunkiem jak 1) jest gejem 2) koleżanka jest strasznym pasztetem w innym wypadku jest to oszukiwanie samej/samego siebie że istnieje coś takiego co sie nazywa przyjaźń miedzy kobieta i mezczyzna' -święte słowa...znam z autopsji

Gość masz rajce
ale wy jestescie wszyscy madrzy :D regres zapewne znasz wsyztkie przypadki przyjazni damsko meskiej na ziemi prawda :D czyli bedac w zwiazku nie potrafilbys byc wierny swojej partnerce jesli mialbys gdzies kolezanke ? masz mozg w dupie czy jak?

Gość masz rajce
i jeszcze jedno : zakochujecie sie w kazdym potencjalnym lozkowym obiekcie? nie potraficie wysiedziec z osoba plci przeciwnej bez mysli o lozku? :O a co jesli moj przyjaciel nie jest w moim typie :D ?

Gość mini ratka
moj ma dwie przyjaciolki...nie kolezanki, przyjaciółki..normalnie sie spotykaja, beze mnie rzecz jasna... tez bylam zazdrosna, bo przez dlugi czas obie byly wolne. ale na szczescie jedna sie zaciązyla przypadkiem,a druga ma faceta od niedawna :D i mam spokoj bo juz nie maja dla niego tyle czasu:D

regres zapewne znasz wsyztkie przypadki przyjazni damsko meskiej na ziemi prawda " nie :) Ale wiem jak to jest po sobie i po znajomych Widzę i obserwuje to co sie dzieje w moim otoczeniu a co jesli moj przyjaciel nie jest w moim typie ? " no własnie dlatego jest twoim przyjacielem jest dla ciebie aseksualny badz jest starsznym brzydalem w 99.9% ty bedziesz w jego typie i koło sie zamyka

Gość masz rajce
haha nie jest aseksualny, na pewno wiekszosc kobiet by powiedziala ze jest przystojny, tez tak twierdze no ale mnie nie pociaga i juz.. moze gdybym miala nascie lat to by bylo inaczej , bo widac macie chcice na kazdego :O no ok ,moze fizycznie sie mu podobam, jestem moze i atrakcyjna, ale czy to znaczy ze do mnie czuje cos wiecej niz przyjazn? nie, chyba ze wy sie faktycznie tak latwo zakochujecie, ale spoko, ta burza hormonow wam w koncu minie :D