Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulalyrta

Mój Mąż...

Polecane posty

Gość Ulalyrta

Wogóle ze mnie nie rozmawia, zawsze musze wyciagac od niego co tam w pracy jak minal dzien czy ktos dzwonil czy sie wyrobil z robota a nawet jesli chodzi o takie tematy ze trzeba jechac na zakupy kupic prezenty i pytam sie np.co kupimy Twojej mamie czy nawet naszej corce itd, to on nigdy nie wie,obojetnie co bym zapytala to on nie wie albo gabi sie w tv i sie nie odzywa, albo powie to idz kup sama, sama wymyśl, wszystko musze sama wymyslac kupowac, nawet jak sie pytam co zrobic na obiad to on mowi co zrobisz to zjem no i zrobie np.zupe, a pozniej jak juz zrobie to mowi tylko taka lekka zupa, no i wez sie porozumiej z nim jakos wczesniej tak nie bylo, od jakiegos pól roku taki jest a jestesmy juz razem 6 lat. Najlepiej to by tylko siedzial przed tv pil piwo a i jeszcze zeby mu tylko pale lizać-no wiecie cos koszmar sie zrobil z mojego męża nie wiem co mam o tym myslec, wszystko jest na mojej głowie!!Oszaleje zaraz!

Gość o main god
tez musze wyciagac rozne rzeczy na temat pracy...itp...bo sam jakos nie potrafi mi opowiadac:(

Gość Ulalyrta
jest jakis miły kafeteriusz na małe co nieco ? :)

Gość ..NATALA..
Pałę lizać.No nie!!! Wina leży po środku.