Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak się zastanawiam:)

Związek ze strażakiem, czy oni są wierni??? A może to taki sam typ jak wszyscy

Polecane posty

mundurowi??? Jak myślicie, są tu dziewczyny w związkach ze strażakami?

Gość marionnn w śnieggu
avec pompier:D? Cholera wie. A Piraci:P? Drogowi:classic_cool::)? Kiedyś pamiętam jak wracałam z kursu prawa jazdy, i przechoziłam w niedozwolonym miejscu, nie na pasach. I stoję, czekam aż auta przejadą. A tu jakieś auto mi się zatrzymało:) Ja szybko przebiegłam. Mozna manadat zapłacic:) Wiec nawet nie spojrzałam kto to:) Nie zdziwiłabym się jak to był mój pirat:P On ma takie pomysły z tego o widzę:) Kiedyś pisał, że złamał dla mnie zakaz... Może wtedy:)?

Ja wczoraj szlam i strażak odśnieżał chodnik, był sam(przyznam ze przystojny ;)), ja przechodziłam a ten sie patrzy, uśmiecha i teksty typu: ale dżaga, śliczna jesteś, mmmm itp etc:-P. Kurde czy wszyscy mundurowi to babiarze? Masakra, na pewno nie Chcialabym miec faceta- policjanta, wojskowego czy strażaka:o.

Gość Hahaha:-D
A ty tam mięsem rzucający/a. Jesteś z tego kręgu że cię tak rusza? :)

Gość Bella Bellucci
Ja wczoraj szlam i strażak odśnieżał chodnik, był sam(przyznam ze przystojny , ja przechodziłam a ten sie patrzy, uśmiecha i teksty typu: ale dżaga, śliczna jesteś, mmmm itp etc . -- Strażacy chodnik odśnieżają?:P A ja myślałam, że koty ratują:):P ale dżaga z ciebie jest lalala..To był na pewno radek majdan ten od dody:P Ona spiewała dżaga:P

No właśnie chyba koty zimą na drzewa nie wchodzą:-P. A że muszą coś robić, więc wzięli się za odśnieżanie, swojego terytorium oczywiście:-P(a ulice i inne chodniki zasypane). A ten tekst to głupi na max:o, nie rusza mnie takie coś. Zresztą nie uważam się za nie wiadomo kogo. Podrywacze, współczuję ich dziewczynom:o. Wiem wiem na pewno nie wszyscy tacy są, ale zapewne nie wielu jest tych porządnych. No obym się myliła

Gość brązowe oczka ;)
Znam jednego zawodowego strażaka ma żonę ale umawia się z młodymi laskami na sex :) Mam nadzieje, że jest takich strażaków jak najmniej :)

heh to tak jakby powiedzieć że każda modelka to idiotka... co ma zawód do skłonności do bab...

Gość offerma od strażaków
może i są wierni ale lubią się spuszczać na ryj

Gość haraKIRII
a co ze strażakiem, który wcześniej był nauczycielem? to jest dopiero zagwozdka... :O

Gość brązowe oczka ;)
"offerma od strażaków może i są wierni ale lubią się spuszczać na ryj" Miałaś już tak ? ;D