Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemmmmm........

mam problem i nie wiem co zrobic

Polecane posty

Gość problemmmmm........

Jakis czs temu szef w zartach zwrócił mi uwagę, ze chodzę w kurtce do pracy.. ja odpowiedzialam, ze nie mam pieniedzy na plaszcz elegancki i dlatego mam kurtke.. a dzis dostałam koperte z zawartoscią.. niby pod choinke.. z prosbą bym pokazala to co za to kupie.. teraz nie wiem co robic i jak mezowi o tym powiedziec.. przeciez sie wscieknie :( i teraz mam problem..

Gość o main god
oddaj koperte i ladnie podziekuj

Gość problemmmmm........
pracuje w biurze

powiedz mężowi że dostałaś dodatkową świąteczną premię i masz zamiar za nią kupić sobie w końcu porządny płaszcz na zimę myślę że nie powinien mieć nic przeciwko

Gość kup sobie ten płaszcz
i pokaz sie szefowi ;)

Gość Twoj szef to
TOTALNY FIUT, CO MU DO TEGO W CZYM CHODZISZ? PRZECIEZ TO OKRYCIE WIERZCHNIE:O

Gość anikaaaaa
hmmm nic ci nie wypada jak kupic ci super elegancki płaszcz... moze szef ma takie wymogi? a moze sie zwyczjnie troszczy o ciebie (nerki an wierzchu itd:)) ja miała taka szeowa ze dała mi premi abym kupiła sobie buty zimowe w zeszłym roku :dziecko, przeziebisz sie, bedziesz chora a ja nie mam siły pracowac za ciebie jak bedziesz na zwolnieniu:) wiecej wydasz na leki niz na buty:) (praca w sklepie) i takim spsobem kupiłam buty, to była pomoc... a mąż? Nie wiem... moze po prostu powiedz ze szef dał wam pracownikom kase na odpowiedni ubor na swieta na prezencje firmy itd i musisz za to kupic płaszcz...

ciesz się, że dostajeszcz dodatkowe pieniądze ;(

Gość problemmmmm........
problem w tym, ze wynagrodzenie wyplacaja mi z Centrali, nie dostaje nic od szefa.. poza tym w rodzinie jest rowniez osoba, ktora rowniez pracuje w mojej firmie tylko ze w innym miescie i ten pomysl o dodatkowej premii z Centrali nie przejdzie :(

Gość problemmmmm........
Wczoraj miałam objawienie- w plamie śluzu na majtkach zauważyłam twarz św. Jana Kostki. Rano zaniosłam więc je do księdza i spytałm, kiedy zostaną przesłane do Watykanu celem zbadania cudu. O dziwo spojrzał na mnie jak na wariatkę :o

Gość anikaaaaa
swoja froga moze faktycznie nic mu do tego powinno byc w czym chodzisz do biura a nie w biurze... ale wiesz wchodac do budynku tez musisz sie jakos prezentowac:) moi zdaniem to nie jest wielki problem, kup płaszcz i juz.

i nie rozumiem problemu w TŁUMACZENIU SIE MEZOWI to brzmi jak ŚREDNIOWIECZE. Mówicz mężowi, że dostałaś premie i kupujesz sobie za to płaszcz i tyle.....:)

Gość kopaswdupas
szef chce cie wyruchac zapłata za to jest kasa na nowy płaszcz