Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Diii'

Jakie studia sa wg was najtrudniejsze?

Polecane posty

Gość zaintrygowanie
zapewne medycyna bo tam i pamięc trzeba mieć i głowę do matmy i fizyki

Gość fd
najtrudniejsze są kierunki ścisłe informatyka i matematyka, to sa kierunki niewyuczalne..... na najlepszym uniwersytecie w Polsce przyjmują na 1 rok okolo 200 studentów, a do obrony pracy mgr zostaje tylko 5 osób, to masakrycznie trudny kierunek... Prawo i medycyna to kierunki, które są wyuczalne...trudnośc polega na tym że trzeba wszystko wykuć na pamięć. LOGIKI nie da się wyuczyć.....

Gość dajciespokoj5897
Prawo jest czystym wkuwaniem od rana do wieczora. nie musisz byc wcala intelligentna aby skonczyc prawo, ale napewno musisz miec sile wytrwalosci. Technicznie to pestka. Medycyna, tylko niektore przedmioty sa bardzo ciezkie, reszta tak sobie i sa rowniez takie na ktore nie trzeba sie prawie uczyc. Bardzo trudno sie dostac na takie studia. Inzynieria mechaniczna: ciezka! Ekonomia, jesli masz dobrych wykladowcow: latwa, jesli nie, masz przejebane. Oto doswiadczenia moich domownikow. Ja studiowalam dwa kierunki. Prawo i Ekonomie. Ekonomie za granica, ale w Polsce wydawala mi sie ciezka, jakas taka abstrakcyjna. Za granica jest prosciusienka, trzeba tylko sie troszeczke przylozyc.Lepsi wykladowcy. To co wydaje mi sie trudnym naprawde kierunkiem jest filozofia. Moj byly chlopak to studiowal, i tak szczerze mowiac trzeba byc swirem zeby to zrozumiec.

Gość gbgbbb
farmacja, medycyna, stomatologia - tu nie ma kucia na blachę, albo rozumiesz albo powodzenia osobiście znam parę osób studiujących prawo, wcale tak ciężko nie mają kierunki techniczne - zależy od kierunku, na niektórych tylko w czasie sesji maja cieżko.

Gość 0o9i87y6
mysle ze bioinformatyka jest trudna

Gość kjne
Psychologia - wbrew pozorom to nie jest prosty kierunek, szczególnie psychologia kliczniczna

Gość dffdadsd
pedagogika

Gość MojaMiłaMojaMała
Co Wy wiecie o medycynie? :-D Matematyka wazna na lekarskim? No chyba aby obliczyć o której trzeba wyjść z akademika aby zdążyć na zajęcia :-D Pierwsze dwa lata same kucie.

Gość esia lat 3[zawistna]
najtrudniejsze są studia hotelarsko-wędliniarskie

Gość Paweł z Wawy
Skończyłem Elektronikę i Telekomunikację, a później Informatykę na PWr. Mieszkałem w akademiku i miałem dziewczynę na medycynie. Z tych obserwacji powiem Wam, że najtrudniejsze studia na Politechnice to Elektronika i Telekomunikacja, Mechatronika, Architektura, Budownictwo. Medycyna jest też dość czasochłonna i trudna do studiowania.

Gość gość
matematyka, fizyka są to kierunki na których nawet dobra pamięć nie pomoże, trzeba to wszytsko zrozumieć