Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadsfasdfa

Moj brat zachowal sie dzisiaj jak nieudacznik!!!!

Polecane posty

Gość dsadsfasdfa

Dzisiaj uderzyl go kolega z klasy. Chlopak taki byle jaki, z byle jakiej rodziny, malomowny a moj brat tak dla zartow rzucil w niego sniezka przed szkola, a ten podszedl do niego i uderzyl go w twarz to nawet dosc mocno a moj brat idiota skonczony wzial i rece mu trzymal przez kilka minut zamiast porzadnie mu wlac. Bylam swiadkiem calej tej sytuacji ja chodze do drugiej technikum a moj brat do klasy maturalnej i ten kolege do jednej klasy. Wstyd mi za niego, nie zachowal sie jak prawdziwy mezczyzna, jeszcze tlumaczyl sie ze tamten gnojek jest od niego dwa razy slabszy. I co z tego, jest wina to jest i kara. Z reszta ten chlopak jest posmiewiskiem w swojej klasie.

pewnie , lepiej żeby robił burdy w szkle i sobie kłopoty przed maturą :O

Gość dsadsfasdfa
Zadne prowo, jakby byl mezczyzna to by mu oddal tak zeby tamtemu zadzwonilo w tej pustej glowie. A on tylko go trzymal przez kilka minut i nic. Jeszcze na twarzy tamten zostawil mu 5 palcow. Uwazam ze taki ktos powinien zostac od razu przywolany do porzadku.

Gość cvfv
A ja bym chętnie się z Twoim bratem spotkała :D To, że mu nie oddał, tylko przytrzymał za ręce, świadczy o jego dojrzałości. Nie zachował się jak gnojek i to, moim zdaniem, jest fajne.

Gość dsadsfasdfa
Guzik prawda!! Dal sie uderzyc takiemu chlopakowi ktory w jego klasie jest nikim. I to mnie boli najbardziej, chyba przez caly weekend bede to temu idiocie wypominala.

Gość cvfv
...? Będziesz mu wypominać, że nie dał się sprowokować do bójki i zachował się odpowiedzialnie i dojrzale, nie uderzył słabszego? Gratuluję systemu wartości i życzę powodzenia w życiu.

Twój brat zachował się bardzo odpowiedzialnie tym bardziej że tamten chłopak jest słabszy tylko pogratulować takiego brata a Ty chyba jesteś jakaś nienormalna agresja zawsze rodzi agresję sztuką jest nie dać się sprowokować

Gość dsadsfasdfa
Ogolnie nie jestem za agresja. Ale to co on z siebie zrobil to zrobil posmiewisko, tak przynajmniej twierdza osoby w mojej klasie. Smiali sie ze taki slabeusz z ktorego wszyscy sie smieja w klasie mojego brata pobil go. Cale 4 godziny sie tego nasluchalam w szkole, jeszcze mojemu bratu ubzduralo sie we lbie ze dobrze byloby z tym chlopakiem sprowac nawiazac dialog.

Gość cvfv
To oni mają problem, że nie potrafią swoich spraw inaczej, niż mordobiciem, nie Twój brat. On zachował się w porządku.

Gość to skoro chce to niech sobie
nawiązuje z nim dialogi/znajomości, dobrze zrobił że mu nie oddał, chociaż z drugiej strony nie dziwię że tamtemu chłopcu puściły nerwy.

Gość cvfv
Kurwa? A gdzie? ^^

Gość mądry z niego chłopak
świetnie się twój brat zachował a ty i reszta twojej klasy widać, żeście jeszcze niedojrzałe smarki, skoro uważacie, że powinien tamtemu przylać. Rzadko spotykane mądre zachowanie u młodego człowieka. Oby był taki zawsze i w każdej sytuacji umial się znaleźć tak jak w tej.

Gość dlaczego nieudacznik!!!?
w końcu postąpił bardzo dobrze..

Gość :):):):):):):):):):)
Dobrze zrobil. Z drugiej stronie na sranie z nim zaczynal, mial to o co sie prosil.

Gość gratulejszyn......
w pewnym sensie masz racje, ale jednak twoj brat to dobry chlopak:)

Gość X54
moze oni sie podrywali a ty to zle odebralas

Gość autorko wogóle nie szanujesz
ludzi. Jakim prawem wyrażasz się o innym człowieku tak pogardliwie.

Gość to bardzo możliwe pedałów
jest teraz mnóstwo:(

dsadsolfa ... > a nie znasz tej techniki . . bardzo promowana ,przez ostatnie 3 lata . daj sie zastanowic atakującemu co zrobił . i szczerze mówiąc ,to według mnie to jest bardzo dobre posunięcie . pod warunkiem ,że jest sie 1-1.

Gość losananan
autorko według mnie jesteś pusta mega :) A Twój brat imponuje takim zachowaniem. tylko kretyni się biją,dla mnie to żenada jak faceci się tłuką. tylko takie małolaty się podniecają tym .

Gość dsadsfasdfa
I wtedy popuściłam w moje wełniane stringi.

Gość raczej jak prawdziwy
facet.

Gość beeez przesadyy
twoj brat lalka zachowal sie jak facet z klasą, a jak wiadomo faceci z klasą nie podobają się laską bez klasy reszte sobie dopowiedz

Gość przemoc rodzi przemoc
:) :)

Gość Facet Facet Facet
On sie tak nie zachowal bo uznal to za sprawiedliwe i godne rozwiazane dzieci. Tak jest juz zakodowane w psychice, twoj brat przestraszyl sie i nie wiedzial co zrobic w tej sytuacji. Bardzo czesto gdy ktos pierwszy zarobi w dziob, nie ogrania sytuacji i jedyne co robi to rezyma za race jak kaleka. Na 100% nie byl to przejaw dojrzalosci, BO GDYBY BYL TO NA HUJ rzucal by go ta sniezka??

Gość twój brat zachował się jak
nieudacznik. Po co rzucał śnieżką? debil jeden.

Gość Facet Facet Facet
Na poczatku zgrywal Kozaka debil jeden , co to nie on. Dostal w ryj , przestraszyl sie bal sie oddac. A wy uwazacie ze zachowal sie po mesku , hahahaahha. Zesral sie i tyle:)

Gość twój brat zachował się jak
i w dodatku napisałaś idiotko że z tamtego się wszyscy śmieją, nie dziwię się że puściły mu w końcu nerwy.