Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Zasmucona_

syoss

Polecane posty

Witam, czy któraś z was używała farb do włosów syoss? Mi ogólnie bardzo spodobał sie kolor średni blond ale nie wiem jak wyjdzie na moich włosach, mam blond pasemka, czy kolor jest ładny i czy włosy nie niszczą się za bardzo? bede wdzieczna za odp.

Nie niszczą się bo to profesjonalna farba , ale nie polecam :O Mi kolor szybko zszedł

ja używałam tylko szamponu i był do dupy , nad farbą też się zastanawiałam i zrezygnowałam .

jak dla moich wlosow to szampon jest idealny i dlatego tez zastanawiam sie czy nie sprobowac farby? tymbardziej ze kolor sredni blond bardzo mi sie podoba, a moze znacie kogos kto farbowal z tej firmy i jest zadowolony?

wyjdzie nierowno kochana...to nie jest farba profesjonalna,jestem fryzjerka i niegdy w zadnym zakladzie nie pracowalam na produktach syoss

Gość atro phex
ja mam szampon, szkoda mi go wyrzucić, ale drugi raz nie kupię. choć ładnie pachnie. a może po prostu źle dobrany?

Gość odpowiedż jest prosta
syoss= schwartzkopf a szwratzkpfff to shauma i gliss kur czy sa dobre sprawa dyskusyjna. wg mnie szampony syoss to jest mniej wiecej to samo co shauma tylko ze 2 razy drozsze- ciemnemu ludowi sprzedaja to jako produkt pseudoprofesjonalny :)

Sesesese- profesjonalna?? gdzie ? kiedy jak ? :)

Gość atro phex
ale na pewno i shauma i gliss kur są lepsze niż np jakieś garniery czy lorealy

Myszka92- a a ciekowsci zapytam na jakich produktach pracujesz :)

atro phex- chyab jaja sobie robisz, Loreal jest znacznie lepszy niz Schwartzkopf- przynajmnije ejsli chodzi o masowe produkty szerokiej dystrybucji

Gość atro phex
a poza tym syoss nie jest wcale 2 razy droższy bo zauważ, że są duże opakowania

Gość atro phex
odpowiedź jest prosta - jak dla mnie garniery to jest gówno jakich mało, a produkty schwarzkopfa są jak dla mnie duuuuzo lepsze. co nie znaczy że ich używam, ale miałam okazję i mam porównanie

brat uzywał schaumy i powrocił do garniera . nie mówie ze produkty schwartzkopfa/ henkela sa złe . wydaje mi sie jednak ze te masowe szampony dostepne w marketach sa gorsze niz Loreala. Nie wypowiadam sie na temat produktow profesjonalnych bo nie jestem fryzjerką

Gość atro phex
nie używam także produktów tzw "profesjonalnych" używałam farouka ale jest przereklamowany. szukam wśród mniej znanych i mniej rozreklamowwanych marek i jakość niejednokrtonie przewyższa jak dla mnie jakość tych niby profesjonalnych produktów, a za kasę niedużą.

hmm- to prawda. ale z tym Lorealem sie nie zgodze( mzoe akurat garniera ci podpadły) ich produkty do stylizacji włosów o nawet te tanie sa znacznie lepsze niz konkurencji, chociaz np. Polska Joanna tez ma czasem całkiem niezłe rzeczy i bardzo tanie

Gość pomagaczka.............
A MOZE MYSZKA MA JUZ 92 LATA czy te liczby musza okreslac wiek ....moze ma corke czy syna z 92...albo jej pierwszy raz miala w tym wlasnie roku....ja pinkole

Ja farbowałam się na brąz i jestem zadowolona, podobnie jak z szamponów i odżywek :)

Gość atro phex
jeśli chodzi np o farby, to mam zaufanie do Welli, już nie farbuję ale kiedyś m sie zdarzało, w ogóle do Welli mam zaufanie jeśli chodzi o jakość. jeśli chodzi o loreala, to mam awersję, bo kiedyś poszłam do salonu, gdzie używało się właśnie ich produktów, i wyszłam ze strasznym sianem :( miałam spalone totalnie włosy :( nie wiem, czy to wina produktu, czy fryzjerki, nie wnika, ale więcej tam nie pójdę i więcej tych produktów nie dam se na łeb nałożyć

atro phex- klika lat temu WELLA była bardzo dobra. Nie wiem jak jest etraz z ich produktami. Chyba koncentrują sie tylko na profesjonalnych linach głownie. Poza tym Wella chyba zostałą kupiona przez protector &gamble albo unilever - jais duzy koncern. wiec mozliwe ze nie jest to ta sama wella co kiedys

Gość atro phex
jeśli chodzi np o farby, to mam zaufanie do Welli, już nie farbuję ale kiedyś m sie zdarzało, w ogóle do Welli mam zaufanie jeśli chodzi o jakość. jeśli chodzi o loreala, to mam awersję, bo kiedyś poszłam do salonu, gdzie używało się właśnie ich produktów, i wyszłam ze strasznym sianem :( miałam spalone totalnie włosy :( nie wiem, czy to wina produktu, czy fryzjerki, nie wnika, ale więcej tam nie pójdę i więcej tych produktów nie dam se na łeb nało

ja waersji do Loreala nie mam. To duzy koncern ale ma wiele dobrych marek pod swoim parasolem. sa gorsze shity niz loreal - i nie mówie tu o włosach tylko ale ogólnie o kosmetykach

Gość atro phex
sorry za zdublowany post, komp mi się wiesza :( być moze tak jest, ja już nie farbuję i raczej nie będę więc się tym nie interesuję tak bardzo. ale lorealowi przez moje doświadczenie mówię stanowcze NIE! syossowi zresztą też :P

Gość atro phex
a no są gorsze shity, potwierdzam :P

co do Syossa to zastanawia mnie jak łatqwo ludzie łykaja scieme o produktach profesjonalnych :) gdyby identyczny skałd miaa schauma nie była by sprzedawana jako produkt "profesjonalny" to ten sam producent , podobn jak sadze skład- a ludzie łykaja to jak powietrze :) :) jedyna linia shwartzkopfa profesjonalna jest Schratzkopf Professional i a nie jakies gliss kury czy syossy :)

🖐️

Gość atro phex
:)🖐️