Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZanRob

Ciagle zmeczenie

Polecane posty

Hej, od jakis paru dni jestem non-stop zmeczona. Moj dzien wyglada tak pobudka o 8.00 rano szkola 9.15 koncze o 16.00 na 17.00 do pracy koncze o 21.00 i wtedy do domku a o 23.00 ide spac. i tak caly czas bylo. Praca dwa razy w tygodni weekendy wolne a szkola od Pon-Pia. Dwa tygodnie temu bylismy na imprezie ja moj chlopak kolezanka i jej chlopak ale cala impreze mnie strasznie bolal brzuch do samego rana nic nie bylam wstanie zjesc a zaczol mnie bolec po wypiciu jednego kieliszka wiedz cala noc bylam trzezwa. Po jakis dwuch trzech dniach zaczelam sie robic zmeczona ale to non-stop studia teraz zamkneli przez snieg wiedz popoludnia mam wolne ale co z tego jak ja usypiam nnp. wstane o 8.00 a o 10.00-11.00 juz usypiam i spie tak do 15.00 a wstaje tylko dlatego bo mama mnie budzi ze tak nie mozna tak mam od paru dni jest wieczur a ja znowu spie juz o 22.00 bez zadnych problemow z usnieciem. Czuje tez mdłości ale wiem czy to juz z wrazenia i tego ze kazdy mi gada ze jestem jakas dziwna nerwowa i nie przytomna. Biore tebletki antykoncepcyjne wiedz ciaza odpada mowie odrazu jakies inne propozycjie?

Gość do autorki.........
skoro ciągle jesteś zmęczona, to środki antykoncepcyjne są Ci pewnie zbędne, bo zapewne nie masz ani ochoty na seks ani orgazmu, prawda? Moja droga: zmień tryb życia, dietę, zastosuj oczyszczanie organizmu z toksyn, rano bierz bodymax plus, na noc magnez z wit. B6 Tu masz kilka ważnych linków do realizacji: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, urodę, dobre samopoczucie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość po...lone to wszystko
Zdecydowanie za mało seksu

Gość gość
Myśmy się z mężem byli na badaniach całościowych w Vitanea i wrażenia mamy oboje pozytywne. Dokładny test obciążeń organizmu, czegoś takiego jeszcze nie miałam robione. Dostaliśmy pełny ogląd na to co się dzieje w środku i skąd np. męża problemy z krążeniem ostatnio. Będziemy się tutaj leczyć, opinie mają dobre, a pan Sydorchuk robi pozytywne wrażenie. Kontakt na www.vitanea.eu Dokładnie gabinet jest na Podłęskiej w Krakowie.