Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukująca24

Czy Wy też macie problem ze znalezieniem stażu?

Polecane posty

Gość Poszukująca24

Witajcie. Nie wiem, czy ze mną jest coś nie tak, czy inni też mają takie problemy ze znalezieniem nawet bezpłatnego stażu. Rozesłałam chyba z 20 CV i nikt nie odpisał. Myślałam, że o staż trochę łatwiej niż o pracę. Skończyłam niedawno studia, co prawda kierunek humanistyczny, lecz poszukuję stażu tam, gdzie właśnie preferują kierunki humanistyczne. Chciałabym być copywriterem, pisać artykuły dla gazet lub portali, robić wywiady, brać udział w ciekawych projektach. Pracowałam 2 lata jako ankieter terenowy, więc mam doświadczenie w prowadzeniu rozmów z nieznajomymi. Jestem kreatywna, ale niestety nikt nie chce tego sprawdzić, nikt nie odpisuje. Czy Wy też tak macie? Jak mnie ktoś zaprosi na rozmowę to chyba będzie cud, jak na razie cisza. Bez znajomości nawet bezpłatny staż ciężko załatwić?

Gość a ile sie zarabia
nie zalamuj sie !!!!!!! i wysylaj dalej! dla porowniania ja skonczylam studia w uk, kierunek zwiazany z budownictwem, wyslalam 65 apliakcji o bezplatny staz i z tych 65 tylko 2 firmy byly zainteresowane, z czego ta jedna byla tak beznadziejna ,ze od momentu przejscia przez prog ich biura wiedzialam ,ze tam nie chcialabym pracowac,ale za to ta druga firma byla super.

Gość Poszukująca24
Pocieszyłaś mnie :) Myślałam, że o bezpłatny staż jest łatwiej, ale skoro Ty wysłałaś w 65 miejsc to znaczy, że nie. A po stażu zatrudnili Cię na stałe?