Gość Anonim18 Napisano Grudzień 10, 2010 Witam wszystkie Panie. ! Fascynuje sie stopami Kobiet od kilku lat. Bardzo chcialbym poznac Kobiete ktora gdzies tam w sobie marzy o facecie ktory adorowalby jej stopy. Jednak nie licza sie tylko one, lecz charakter i ogolny Twoj styl. Najbardziej cenie w Kobiecie inteligencje, wyrozumialosc i nie banalnosc. Wiele osob zainteresowanie stopami, kojarzy z dominacja, jezeli chcialabys Swoja dominacje powoli rozwijac, nie mam nic przeciwko. Czy ktoras z was, bylaby chetna sie spotkac na terenie Olsztyna?. Mam 18 lat. Zainteresowane Kobiety, by ze mna porozmawiac zachecam do odezwania sie do mnie na maila anonim929788@gmail.com Po krotkiej lub dluzszej rozmowe, jesli bedziesz chciala, wyslij mi zdjecie swoich stop, a pozniej Swoje, bo przed spotkaniem chcialbym wiedziec czy sie nie znamy, zeby zapobiec wszelkim nie porozumieniom. PS. Wszelkie podrabianie sie pod moj nick oraz zlosliwe komentarze prosze olewac ! Odpowiadam tylko na maila ! Pozdrawiam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach