Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margaret20

ech..

Polecane posty

Gość Margaret20

Zaczęłam się zastanawiac nad swoim życiem i nad sobą - czy z nimi nie jest coś nie tak. Mam 20 lat, studiuję prawo, idzie mi całkiem nieźle i wiem, że to coś, co chcę robic. Jednak w moim życiu jest pusto. Nie mam przyjaciół, znajomych tylko na uczelni. Oni mają swoich przyjaciół, z nimi spędzaja czas, stworzyli już swoje paczki, a głupio jest pchac się do takiego typu grup. Nie mam chłopaka i w sumie nie wiem czemu, bo nawet jestem ładna, niegłupia, staram się byc miła i sympatyczna. Ciezko mi, bo moje życie ogranicza się jedynie do nauki, siedzenia w domu i odwiedzania rodziców, ponieważ studiuję w innym mieście. Nie chodzę na imprezy, bo nie mam z kim.Czuję, że się marnuję, a tak bardzo chciałabym, żeby mnie ktos dostrzegł! Może czasami sprawiam wrażenie zarozumiałej, ale taka nie jestem, po prostu jestem nieśmiała, spokojna i trochę zdystansowana. Nie chcę byc w zyciu sama, pragnę życ też dla innych i z innymi. Dlaczego więc ludzie mnie olewają? :(

Jeżeli chcesz mieć faceta, będziesz musiała zrobić pierwszy krok.

Gość Margaret20
Większośc fajnych chłopaków juz pozajmowana..

Gość ncsjkdnvoegrnvkjxnzd;qjenvdslk
margaret masz piwo? ja tez jestem w podobnej sytuacji, tyle że mam faceta, ale siedzi w innym mieście. jeżdżę co weekend do niego. tylko wczoraj był na bilardzie, i nagle wyłączył tel, denerwowałam się, martwiłam, że coś się stało. dzisiaj zadzwonił i rzekomo fon się wyładował. a on wrócił późno i poszedł spać. a jak down siedziałam do 2 i się denerwowałam. a dzisiaj jeszcze on się sfochował, że ja jestem zła za jego nieodpowiedzialność. mógł włączyć tel. a jak się okazało, grał w play station z kupmlem w nocy jak wrócili. więc super. zezwał mnie,że go kontroluję, powiedział, że porozmawiamy jak przyjadę i się wyłączył. to wróciłam do siebie z dworca i też nie będę dzisiaj odbierała tel. mam to gdzieś. kupiłam 4-pak i siedzę. jeszcze nie dzwonił. nawet nie mam z kim pogadać....