Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margaret20

Samotna dziewczyna..

Polecane posty

Gość Margaret20

Zaczęłam się zastanawiac nad swoim życiem i nad sobą - czy z nimi nie jest coś nie tak. Mam 20 lat, studiuję prawo , idzie mi całkiem nieźle i wiem, że to coś, co chcę robic. Jednak w moim życiu jest pusto. Nie mam przyjaciół, znajomych tylko na uczelni. Oni mają swoich przyjaciół, z nimi spędzaja czas , stworzyli już swoje paczki, a głupio jest pchac się do takiego typu grup. Nie mam chłopaka i w sumie nie wiem czemu, bo nawet jestem ładna, niegłupia, staram się byc miła i sympatyczna. Ciezko mi, bo moje życie ogranicza się jedynie do nauki, siedzenia w domu i odwiedzania rodziców, ponieważ studiuję w innym mieście . Nie chodzę na imprezy, bo nie mam z kim.Czuję, że się marnuję, a tak bardzo chciałabym, żeby mnie ktos dostrzegł! Może czasami sprawiam wrażenie zarozumiałej, ale taka nie jestem, po prostu jestem nieśmiała, spokojna i trochę zdystansowana. Nie chcę byc w zyciu sama, pragnę życ też dla innych i z innymi. Dlaczego więc ludzie mnie olewają?

Gość Ave Cesar
Samotność - choroba cywilizacyja

Gość verbener
zawsze jak czujesz się tak bardzo samotna możesz się do mnie odezwać na gadu:) Gwarantuję niezapomnianą rozrywkę:D

Czytając twój wpis czułam jakbym czytała o sobie z drobnymi wyjątkami :( wiem jak ciężko cokolwiek zrobić w tej beznadziejnej sytuacji. Masz 2 wyjścia albo zaakceptować to jak jest i nie myśleć o tym za często lub spróbować coś zmienić, możesz poszukać faceta w necie to słaby sposób ale akurat Tobie może sie uda, możesz spróbować zorganizować spotkanie z koleżankami lub podczepić sie pod jaką impreze lub poszukać nowych znajomości- jakieś kółko zainteresowań, klub fitness Pozdrawiam :) rozchmurz sie