Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :::lilika:::

czy jest osoba ktora jest w stanie mi powrozyc?

Polecane posty

jestem w ciezkiej sytuacji... wyjechalam za granice do mojego chlopaka i wszystko zaczelo sie psuc.. jakby jakas klatwa na mnie rzucana... nic sie ni eudaje, wszystko sie wali. co znajde prace to okazuje sie ze nie jestem w niej dobra i zaraz mnie zwalniaja z chlopakiem juz w ogole nam sie nie uklada. wciaz sie klocimy, nie odzywamy do siebie. tesknie za rodzina i za Polska:( z nimi tez sie nie uklada bo moj chlopak to oczko w ich glowie i zawsze stoja po jego stronie widzac to ze nie jestem z nim szczesliwa i nam sie nie uklada:( nie mam tu przyjaciol, rodziny a gdy znalazlam sobie jedna fajna znajoma to ktos jej naopowiadal bzdur na moj temat. co sie dzieje? jeszcze nigdy tak zycie mi sie nie walilo... co ja takiego zrobilam? czy jest ktos w stanie mi powrozyc i powiedziec kiedy ten koszmar sie skonczy? co z moja praca? co z moim zwiazkiem?

Gość bhghyjtfvgjkvjkvm
wejdż na stronę viversum,tam pierwsza rozmowa jest za darmo 15 minut,ja tak zrobiłam parę miesięcy temu i jestem zadowolona.

juz dzis rozmawialm z tarocistka na viversum i wlasciwie nic ciekawego sie nie dowiedzialam:( jestem juz zalamana ta cala sytuacja:( wlasnie wrocil moj chlopak z pracy i zly kiedy zobaczyl mnie siedzca w domu. zaraz wyszedl z pytaniem : a Ty co? nie w pracy? znow cie wylali? blagam juz mam tego dosc jestem zalamana:(

Gość zalamana smutna dziewczyna
jak porozmawiac z taka tarocistka za darmo

wszyscy maja mnie gdzies... tylko dlatego ze ie mam pracy:( moja tesciowa nie moze zniesc ze nie pracuje. brat mojego chlopaka co chwila do mnie pisze czy mam ta prace czy nie. moi rodzice tez zli ze w domu siedze. juz psychicznie nie wytrzymuje. a ja zastanawiam sie czy ze mnie taki nieudacznik zyciowy czy poprostu jakies zle moce nade mna kraza. jeszcze nigdy w zyciu nie bylam tak nieszczesliwa:(

www.viversum.pl na pierwszej stronie masz napisane "rozmowa za darmo"

TAROT ALLEGRO!!!>>>> bardzo chetnie skorzystalabym z Twojej wrozby ale niestety jestem za granica i nie mam jak przeslac pieniazkow. niestety ale jestem tu odcieta od swiata, nie mam karty, nie mam czym dojechac do banku:( eh moje zycie to porazka:(

Gość bhghyjtfvgjkvjkvm
autorko polecam ci poczytac o kąpielach w czarcim żebrze,czyli zielu ostrożenia i o zawiązywaniu potem cz\erwonej nitki,może ktoś,poprostu żle ci życzy i musisz się oczyścić z uroków,złej energii..Napisz mi z którą tarocistką rozmawiałaś.

rozmawialam z tarocistka EWA

wiem ze sa osoby ktore bardzo zle mi zycza ale nie sadze aby to mialo wplyw na to co teraz sie dzieje. poprostu to musi sie kiedys skonczyc bo nie sadze by to nieszczescie towarzyszylo mi orzez cale moje inieszczesne zycie:(