Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytania o bloga

pytania o bloga

Polecane posty

Gość pytania o bloga

Blogspot pl., czy blox.pl? A może jest coś lepszego? Zależy mi na blogu dostępnym dla wszystkich i googlującym się najlepiej, jak to możliwe. Czy pisząc bloga mogę podawać nazwy sklepów, adresy stron internetowych? - mam na myśli pochwały lub krytykę produktów/treści - czy mogą mnie z tego powodu spotkać jakieś konsekwencje prawne? Na blogspocie widzę jakąś opcję zarabiania pieniędzy - o co chodzi? Czy to bezpieczne i naprawdę można pozyskać parę groszy? Wiem, że jedna z forumowiczek kiedyś o tym pisała, że tak sobie dorabia...

Gość cvfv
Osobiście wolę blogspota :D Co do pochwały i krytyki. Konsekwencje spotkać Cię mogę tylko w przypadku działania na niekorzyść i obrzucania błotem. Jeśli napiszesz, że coś stosowałaś i to miało taki a taki rezultat, nie będzie konsekwencji. Jeśli cytujesz, musisz podać dokładne źródło, istnieje coś takiego jak prawo cytatu. Krytyka jest dozwolona, ale rozsądna i uargumentowana. Wiem co nieco o tym, jako że ja analizator ;) Co do zarabiania pieniędzy na blogspocie... o tym nie mam zielonego pojęcia ^^"

Gość pytania o bloga
Dziękuję serdecznie! :)

Gość pytania o bloga
Ja mam jednego na bloogu, ale ciągle mi się coś tam rozjeżdża, zawiesza... :O O mylog też myślałam, ale ma kiepskie opinie :(

Gość cvfv
Mnie właśnie onet doprowadza do ciężkiej kurwicy. A na bloog.pl (miałam, już zakończyłam tamto "arcydzieło' ;) ) i blogspocie pracuje mi się bardzo dobrze.

Gość pytania o bloga
Onet też jest często odradzany. Właściwie najlepsze opinie wyczytałam o tych dwóch serwisach, które podałam. Blox ponoć czołuje w wyszukiwarkach, a na blogspocie można zarabiać, ale właśnie poczytałam o tym sposobie zarabiania i chyba se dam spokój :O

Gość uuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppp
up

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppp
up