Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Moskwa_141

Pytanie o serial

Polecane posty

Go艣膰 Moskwa_141

Ot贸偶 mam tak膮 pro艣b臋. Pami臋ta kto艣 z Was mo偶e tak膮 telenowel臋. By艂a emitowana gdzie艣 tak z jedena艣cie lat temu. Nie pami臋tam dok艂adnie fabu艂y ale na pewno by艂a tam dziewczyna, kt贸rej mama umar艂a na atak astmy. Jej siostra / kuzynka umar艂a na skutek 艣pi膮czki po wypadku. Jej ciocia (chyba) mia艂a wylew, po spotkaniu z wr贸偶k膮. Sama dziewczyna r贸wnie偶 chorowa艂a na astm臋, bo kiedy艣 jak posz艂a z jakim艣 ch艂opakiem do jaskini, to dosta艂a ataku. Wiem 偶e to zagmatwane, ale czy kto艣 t膮 telenowel臋 pami臋ta ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Moskwa_141
Ot贸偶 mam tak膮 pro艣b臋. Pami臋ta kto艣 z Was mo偶e tak膮 telenowel臋. By艂a emitowana gdzie艣 tak z jedena艣cie lat temu. Nie pami臋tam dok艂adnie fabu艂y ale na pewno by艂a tam dziewczyna, kt贸rej mama umar艂a na atak astmy. Jej siostra / kuzynka umar艂a na skutek 艣pi膮czki po wypadku. Jej ciocia (chyba) mia艂a wylew, po spotkaniu z wr贸偶k膮. Sama dziewczyna r贸wnie偶 chorowa艂a na astm臋, bo kiedy艣 jak posz艂a z jakim艣 ch艂opakiem do jaskini, to dosta艂a ataku. Wiem 偶e to zagmatwane, ale czy kto艣 t膮 telenowel臋 pami臋ta ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moskwa_141

Udost臋pnij ten post

hahah wszystkie mo偶liwe telenowele :D uhh pami臋tam zbuntowanego anio艂a i dziki ksi臋偶yc - to by艂y czasy :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiem ale nie powiem
:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirg
nie pami臋tam tego serialu, mo偶e kt贸ra艣 z wymienionych przez tamt膮 u偶ytkowniczk臋 ;)

Udost臋pnij ten post