Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sięę zastanawim.....

Nie macie oporów przed załatwianiem się w pracy?

Polecane posty

No właśnie, jakoś się zastanawiam. Ja mam opory jakoś przed robieniem kupy.. :O Boję się, że ktoś może wejsć, poza tym wiecie, gazy i te sprawy. a wy macie jakieś blokady przed sikaniem i robieniem kupy w pracy? :D

Nigdy nie robiłam kupy w pracy 🖐️ Sikanie też ograniczam do minimum. Co do sikanie to bardziej chodzi mi o względy higieniczne.

Gość param param cziki bom bom
przestan w koncu jesc ten groch codziennie 👋

Gość www...www
zawsze miałam, aż w ostatniej pracy było takie wc, ze od razu po zamknięciu za sobą drzwi włączała się jakaś dmuchawa i nic na zewnątrz nie było słychać, ani wewnątrz czuć :-) i jakoś się przełamałam, a wcześniej...parcie na pęcherz do granic możliwości, a ze stresu ani kropelki nie mogłam wycisnąć

ja mam opory, wstrzymuję ile się da, a potem przychodzę do domu i z tego wstrzymywania kupy tak mnie brzuch rozpiera... :( to niezdrowo podobno, ale u nas to wszystko słychać niestety. sikać, sikam bo bym nie wytrzymała, ale kupę nauczyłam się już wstrzymywać. czasem jest ciężko bo w biurze od 8 do 15.30. koleżanki z tego co wiem też się krępują. :P

Gość ja tego nie planuje
chce mi sie to ide i sie zalatwiam. Przeciez nie bede wstrzymywac. Mamy zamykany kibel. Przeciez inni nie sraja rozami, to czemu ja mam sie przejmowac?

Gość lepiej pojsc i sie
wysrac, za przeproszeniem, niz puszczac baki w pokoju od tego wstrzymywania :P

Gość dfdfgdfgfgfgfdg
Ja też nigdy nie sram na uczelni/w pracy. Po prostu psychika sprawia, że mi się nie chce. Sikam też tylko jeśli muszę. Na małysza, nigdy nie siadam na desce. Wiem, że niektórzy siadają :O

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjoł men
a ja nie rozumiem waszy oporów, ide , kłade papier i robię co muszę

Gość 2 razy spłukujcie woe to nie b
hm ja na poczatku z kupka miałam, ale juz się w miare przełamałam:) i dam wam radę - spuszczajcie wodę dwa razy!!! pierwszy raz OD RAZU po wysraniu się, zanim się podetrzecie. potem dalszy ciąg i po wszystkim jeszce raz. i wtedy na prawde "aromat" jest ograniczony do minimum. mnie to krępuje jak ide po kimś, gdzie smierdzi jak nie weim, ja wychodzie ktoś mnie widzi i pomyśli ze jha tak śmierdząco nasrałamn;/ no biby ludzka rzecz i normalnie ale jakoś to mnie krępuje:/ dlatego mówię wam splukujcie wodę dwa razy to na prawde bardzo pomaga!!! a z iskaniem się nie stresunje niby czemu na desce nie siadam, tylko w ugięciu.

nie wiem, to co robię jest jakieś chore, ale zauważyłam że dużo ludzi sie wstydzi srać przede wszystkim. tak samo jak jestm u gosci, wstydzę się pierdnąć przy chłopaku(ojee, od wstrzymywania gazw jest najgorzej z brzucham).

ale w szkole przez cała podstawówke chyba tylko raz sie wysrała, na studiach tez tylko raz mi się zdarzuło i to jak się źle czułam. w lo chyba nigdy, tak psychika działała. tertaz siłą rzeczy jak się siedzi 8 h w pracy (plus dojazd wczesniej i potem) to wychodzi cały dzien i czasem mimo wsystko mi się zdarzy.

Gość Magda845643
wole się wysraać niż zrobić kleksy w gacie

Gość eeeeee tammm,
Ja nie mam z tym problemu. Mamy w ubikacji odswiezacz do powietrza na takie wypadki. I tak jak ktos pisal, zeby ograniczyc odorek, trzeba spuscic wode od razu po pierwszym "klocku" i pozniej na koncu. My mamy zamek w drzwiach a na nich kartke z napisem "pukac", a obok jest kibelek meski, a ze pracuje prawie z samymi dziewczynami to ten meski zawsze jest wolny. Mnie krepuje jak ktos stoi za drzwiami i gada, a ja mam akurat jakas ostra jazde. No ale jak trzeba to trzeba. Lepie tak niz sie meczyc, bo nawet mowi sie "jestes jakbys sie dzisiaj nie wysral" :) I cos w tym jest.....

hehe tego powiedzonka nie znałąm, ale fajne:P

ej a nie wiecie jak można przestać się wstydzic? kiedyś w lo miałam mega sraczkę, to może się boję teraz. xdddd nie no bo jak myślę, ze mam ejszcze tyle razy wstrzymywać kupę w pracy to mnie coś bierze... poza tym ciężko mi wstrzymywać, bo za godzinę znów czuję ze mnie ciśnie. eh, raz na 8 h siku pójdę bo nie idzie wytrzymac, poza tym po mnie widac kiedy mi sie bardzo chce siku.zaciskanie nóg itp. xd a i zauważyłam że jak się dużo napiję to mnie goni na sracz.

Gość okurde też tak maaaam
też sie wstydze na uczelni. :O i od 4 lat nie sram w szkole. po prostu, nie mogę się przełamać. sikać też nie sikam.

Mam okropne. Zwykle jeśli muszę iść to i tak staram się wytrzymać do końca pracy, czyli do 16:30. Ost. poszłam do łazienki we wiadomym celu, kiepsko się czułam więc produkowałam ciekawe efekty dźwiękowe. Było już późno więc miałam nadzieję, ze nikt nie wejdzie. Wyszłam z kibla i pod drzwiami czekała klientka. Stała tuż pod kiblem, bo w całym biurze światła już pogasiłam. Myślałam, ze się spałę ze wstydu.

nie mam oporów, mam super kibel z zamykaniem w pracy :D + odswieżacz :D

byłam dziś u znajomych, oczywiście zachciało mi sie kupę wstrzymywałam a teraz tak mi brzuch napieprza. takie wzdęcie że masakra. i oczywiscie kupy teraz już mi sie nie chce. :O czemu ludzie muszą srać. kurde chyba nie zasnę dziś taki ból brzucha mam. blee, coś mi się "przelewa". niby kupa to ludzka rzecz ale no.