Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mad world

duza szansa,ze zaszlam??

Polecane posty

Gość mad world

od dwoch miesiecy kocham sie z facetem bez zabezpieczenia. zrowno w dni plodne jak i nie plodne..czy jest szansa,ze mogłam w tym czasie zajsc w ciaze??

Gość mad world
dostałam normalnie okres,ale slyszałam ze mozna go miec nawet do 3 mies..bardzo chce miec dziecko i przewaznie kochamy sie 2-3 razy pod rzad,wiec mam nadzieje,ze nieldugo zajde..

Tak czsami miesiączka sie pojawia,ale sa to wtedy naprawdę skape krwawienia i zdarza się to naprawde rzadko.A 2 miesiące to naprawdę krótko uwierz mi,to nie jest czas żebys zaczęła sie martwic płodnością.Zwykle potrzeba 1 roku regularnego współżycia a jeżeli potem nie zachodzisz zaczynaja sie pytania itp.Jak narazie jest ok.Próbujcie dalej!!

Gość meredith-g
Slyszalam, ze ponoc bardzo czeste uprawianie seksu nie sprzyja zachodzeniu w ciaze ze wzgledu na to, ze plemniki sa wtedy mniej dojrzale i slabsze. Rozwiazaniem jest uprawianie seksu co 2-3 dni lub czekanie do owulacji.

Gość ffdasfdsfd
heh, moze sie okazac ze seks uprawiacie za czesto. Dobrze jest kochac sie co dwa dni w okresie plodnym, tak aby zebrala sie odpowienia ilosc plemnikow i by byly one silne